Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Down sendromu olan kardeşime %85 oranlı rapor verildi!?

Hakan381

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Kardeşim down sendromlu ve 22 yaşında ötvsiz araç alımı için hastaneye başvurduk heyet raporu %85 verildi, sizce itiraz süreci başlatmalımıyım. Başlatmaz isem yeni rapora ne kadar zaman sonra başvurabilirim rapor süresiz olduğu için bana tekrar başvuramayacağımı söyleyenler oldu ne tür bir yol izleyebilirim

30 gün içerisinde itiraz 6 ay sonra yenileme yapabilirsiniz ancak down sendromunda 18 yaş üstüne istediğiniz oranlar verilmiyor anladığım kadarıyla. Rapor süresiz diye yeniden başvurulamaz demeleri biraz saçma olmuş. Kişinin yeni bir yada artan rahatsızlığı varsa ömür boyu ilk raporu ile mi devam edecek ? Yine böyle bir durumda hekim sevki ile 6 ay dolmadan da yeniden rapor alımınına başvurmak mümkün fakat o süreci tam bilmiyorum.

Teşekkür ediyorum. İtiraz etmemeye karar verdim sürecin yıpratıcı ve istediğimiz sonuca varmyacağını düşünüyorum. 6 ay sonra yeni bir rahatsızlık olmasa bile yenilemek için başvurabilirmiyiz peki.

@Hakan381,
Anladım hocam. Bu hükümet neyi veririzi değil neyi vermeyizi çok iyi yapıyor. Haram zıkkım olsun hakkımız.

Üst Alt