Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan sol gözüm bulanık görüyor ama askerliğe elverişli kararı verdiler!?

Ahmet9090

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Dogustan sol gözüm tembel bulanık görüyor daha önce ehliyet için almış olduğum 2 adet raporda sağ tam sol 0.1 görme yazıyor göz doktoru tek gözlü çıktın demişti

Askerlik için muayene olduğumda doktor elverişli kararı verdi sol göz görme oranini 0.2 yaptı elverişli kararı verdi

muaf olabilmek için en az sağ 1.0 sol 0.1 olmaliymis itiraz etsem elverissiz kararı verirler mi nasil itiraz edicem bilgisi olanlar yazabilirmi ?

teşekkür ederim

Merhaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Sol gozumde gorme tembeligi var daha önce ehliyet için almış olduğum 2 ayrı raporda sağ tam sol 0.1 görme sonucu çıkmıştı hatta doktorun biri tek gözlü çıktın demisti

Askerlik için dvlt Hastanesi'ne gittim sağ tam sol 0.2 kararı verdi sol gözümle en büyük olan kelimeyi bulanık şekilde galiba bu yazıyor dedim askerlige elverisli kararı verdi bildiğim kadariyla muaf olmak için bir göz tam bir göz 0.1 olursa muaf olununuyormus rapor e devlettede gözükmüyor

10 gün içinde itiraz etmem lazimmis şu anda rapor alalı 3 gün oldu acil yardimci olacak biri varmı itiraz etsem tekrar test yapsalar bu sefer sol göz ile okumasam muaf verirlermi nasıl itiraz edebilirim yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Delikanlı, bence bu işi aile hekimine danış. En sağlıklı bilgiyi o verecektir sana.
Benim bildiğim kadarı ile raporlara itiraz için 10 günlük (veya 10 iş günü tam bilmiyorum) bir süre var. Ve itiraz ettiğinde seni bir başka hastaneye yolluyorlar ve orada tekrar muayene oluyorsun.
3 gün geçti diyorsun, sallanmaya devam edersen itiraz hakkını kaybedebilirsin.

Aile hekimine ilk başta sorduğumda muaf olabilir miyim sizce dedim göz doktoru karar vericek demişti itiraz nasıl ediliyor bilgi verirmisiniz

Üst Alt