Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan kalp hastasıyım. Ehliyet alabilir miyim?

CEREN16

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ben doğuştan kalp hastasıyım ehliyet alabilir miyim acaba cevap bekliyorum ...

doktorun kararına baglı h sınıfı diyorsan sadece ortabetik engelliler yararlanıyor ötv falan her raporu olan alamamakta

benim derdim ötv değil arabam zaten var ehliyetim yok doğuştan kalp hastasıyım diye sağlık raporu verirler mi vermezler mi kafama bu takılıyor kafayı yemek üzereyim

bedensel engelim yok kalp hastasıyım H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

Evet arkadaşlar belirttiğim gibi bedensel engelim yok kalp hastasıyım h sınıfı ehliyet alabilir miyim? H SINIFI ehliyet almam için ne yapmam lazım?

Merhaba,

% 40 ve üzeri sağlık raporunuz varsa H sınıfı ehliyeti alabilirsiniz.
Yalnız;
Amacınız H sınıfı ehliyeti almak mı yoksa ÖTV'den yararlanmak mı?
Soruyu tam anlayalım ona göre cevaplandıralım.

@CEREN16 H sınıfı ehliyeti alma amacınız muafiyetli araç değil ise pratik olarak yarar'dan çok zarar sağlar ki , ehliyet almak için rapor almaya çabalarken ellerindeki ehliyetlerinden olmuş çok fazla kişi örneği var. B sınıfı ehliyet her özgürlük sağlar

kalp hastasına B sınıfı ehliyet verilir. Fiziksel sorunu olmadığını söylemiş. doktorunuza kalp hastası olduğunuzu söylersiniz doktor da sizin fiziksel aktivitelerinize bakar ve sorun görmezse B ehliyet verir.

Üst Alt