Arkadaşlar, ben periton diyalizi hastasıyım 11 yıldır.
Ehliyet almak istiyorum, ailemden beni oraya götürün buraya götürün diye yalvarmak istemiyorum.
Çalışıyorum, 27 yıldır (5 araba değitirdik) arabamız var. (Hala da var, Ford)
Benim sorularım var, yardımcı olur musunuz?
1- Diyaliz hastaları ehliyet almak isterse sağlık raporunu nasıl alacak? Hasta bu kişi %92 raporu da bulunmakta. Verilir mi sürücü olur raporu, sorun çıkar mı?
2- Ben hergün akşamdan sabaha 12 saat periton diyalizi makinesine bağlıyım. Sadece cumartesi pazar günlerinin gündüz saatleri müsaitim. Bu ehliyet kurslarını haftaiçi değil de haftasonuna kayıt yaptırsam olur mu? Çevremde arkadaşlarıma hep haftaiçi günlerine kurs kaydı yapıldı.
Yardımcı olacak olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Lütfen açıklayıcı ve kesin cevaplarla yazarsanız sevinirim.
Ehliyet almak istiyorum, ailemden beni oraya götürün buraya götürün diye yalvarmak istemiyorum.
Çalışıyorum, 27 yıldır (5 araba değitirdik) arabamız var. (Hala da var, Ford)
Benim sorularım var, yardımcı olur musunuz?
1- Diyaliz hastaları ehliyet almak isterse sağlık raporunu nasıl alacak? Hasta bu kişi %92 raporu da bulunmakta. Verilir mi sürücü olur raporu, sorun çıkar mı?
2- Ben hergün akşamdan sabaha 12 saat periton diyalizi makinesine bağlıyım. Sadece cumartesi pazar günlerinin gündüz saatleri müsaitim. Bu ehliyet kurslarını haftaiçi değil de haftasonuna kayıt yaptırsam olur mu? Çevremde arkadaşlarıma hep haftaiçi günlerine kurs kaydı yapıldı.
Yardımcı olacak olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Lütfen açıklayıcı ve kesin cevaplarla yazarsanız sevinirim.