Ben %80 ortopedik engelliyim. Fiziksel olarak özel donanımlı araç kullanmama engel bi durumum yok. Ayrıca da diyalize giriyorum. Bildiğim kadarıyla diyaliz hastaları doktor raporu olur ise sürücü belgesi alabiliyorlar( (b) Büyük organ nakli geçirmiş olanlara veya kronik böbrek yetmezliği olup diyaliz tedavisi görenlere, ilgili uzmanın görüşü alınmak suretiyle sürücü belgesi verilir.) zaten ortopedik engelliler de alabiliyor ancak bu ikisinin bi arada olması durumunda bir sorun mevcut mudur bilmiyorum.
Şu an iki raporun birleşmesiyle %98 raporum var.Ben sürücü belgesi ve kendi adıma özel donanımlı araç alabilir miyim? Elimde diyalizin araç kullanmama engel olmadığı, durumumun uygun olduğuna dair doktor raporu var. Ancak engel oranımın yüksek olması ve dediğim gibi iki ayrı engelin bir arada olmasının yaratacağı herhangi bir sorun olur mu onu bilmiyorum?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Şu an iki raporun birleşmesiyle %98 raporum var.Ben sürücü belgesi ve kendi adıma özel donanımlı araç alabilir miyim? Elimde diyalizin araç kullanmama engel olmadığı, durumumun uygun olduğuna dair doktor raporu var. Ancak engel oranımın yüksek olması ve dediğim gibi iki ayrı engelin bir arada olmasının yaratacağı herhangi bir sorun olur mu onu bilmiyorum?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...