Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dişçi korkunuz var mı?

@CORTU, benim tecrübeme göre, kanalda kadın doktor. Çekimde erkek doktor iyi. Çünkü çekim kuvvet gerektiriyor. Kadınlar biraz zorlanıyor.

@idosente haklısınız çekimde bayanlar zorlanıyor. 1 saatte çekmişti bayan dt kanal tedavili dişi. Erkek dt hiç çekim yapmadı bana. Hatta bayan doktor çekim yaparken yataga neden yatmasına izin verdin. Tekerlekli sandalyede çekseydin dedi. Böyle insanlara diploma verip dt. Yapıyorlar çok yazık... Çok olumsuzluklar yaşadım diş konusunda bu kadar fobim onlar yüzünden oluştu. Nasıl aşarım bilmiyorum

@CORTU, tecrübeli olmayan doktor, tekerlekli sandalyede çekemez. Dişe aşırı güç uyguladıkları için arkaya devrilme, doktorun elinin kayması sonucu, Allah muhafaza kötü şeyler olabilir. 20 lik diş, azı dişleri çekilecekse koltuğa oturmak daha iyi, sabit olduğu için. Ben sıkıntı da çeksem koltuğu tercih ediyorum. Sizin dişi çeken büyük ihtimalle kadın asistan doktordur. Onlar zorlanıyor genelde. Diş hekimliği fakültesinde çekildiyse %90 asistndır.

İmkan varsa iyi bir tam teşekküllü diş hastanesine gitmek lazım devamlı. Onlar seni bilir, sen onları böylece hastada, doktorda stres yaşamaz. Herşey maddiyat oldu artık. Yoksa şansına ne denk gelirse.

@idosente evet dişimi çeken ögrenciydi. Dişim kanal tedaviliydi. Zorlandı çünkü diş kiriktı cerrah sürekli kontrol etti. Ben tekerlekli sandalyede yapsaydın diye söylemesine kızdım ne olursa olsun kadın yada erkek tekerlekli sandalyede diş çekilmez. Bu benim kendi düşüncem. Ben hep ögrencilere yaptırdım dişimi .artık özel klinikte yaptırmaya başladım .dün asla önceki yaşadıklarımın hiç birini yaşamadım . Süreci çok güzel yönetti doktor

@CORTU, evet özel tabi daha ilgili oluyor. Ben özeldede sandalyede çektirdim sorun olmadı ama, çeken doktor normal bir doktor değildi. Uzman Çene cerrahı idi. Ondan sorun olmadı. Aslında kanal tedavili dişi çekmek daha kolay. Bütün olmadığı için, parça parça daha kolay çekiliyor. 20 lik dişleri çektirdim. Ona baya bir kuvvet uygulamak gerekiyor. Uyuştuğu için acı hissedilmiyor ama, insanın boynunu baya zorluyor.

@idosente şuan gittigim dt. ye yaşadıklarımı anlattım ögrenci malzemesi yoksa elinde onun için ugraşmıştır. Diş kırık oldugu için tek seferde çabuk çekilebilirdi dedi. Ben yaşadıgım yerdeki hastanelerde sürekli ögrenciye denk geldim. Böyle olunca dişçi fobisi oluştu.. Şuan aşmam gereken fobim oldugunu ögrendim.. Umarım aşabilirim

Üst Alt