Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diş yaptırmak istiyorum ama çenemi açamıyorum!?

hergele60

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
45
Diş yaptırmak istiyorum da çenemi açamıyorun eklemde sıkıntı var açmak için herhangi bir aparat veya alet var mı yaptıran oldu mu

Ben yaptırmadım ama buna yönelik alet ve aparatlar var diye biliyorum, belki fakülte hastanelerinde daha çok yardımcı olabilirler.

@hergele60 özel diş klinigi ile görüşebilir siniz.. Çok büyük açmanızı istemezler diye düşünüyorum... özel diş hekimleri biraz daha yardımcı olabilirler

Bayıltarak büyük hastahaneler yapıyormuş.Özelde de işleme göre bayıltarak işlem yapıyorlar.Atıyorum 3 dolgu 2 saatte biter gibi söylüyorlar.Sentasyon bayıltarak tehlikeli ama büyük hastahaneler engelliye yapıyormuş.Devlet bedava ama özel paralı bu arada.

Diş demişken ; 2017 senesinde dişlerimi temizletmek için özele gitmiştim dişleri temizlerken kullanılan o dönen alet müthiş acı vermişti temizletemedim o derece yani ! Neyse operasyonu yapan doktor mu neyse artık dişler çürük o yüzden temizlerken acı veriyor demişti.
Hangileri çürük falan derken şöyle bir baktı dişlere 8 ya da 9 civarı diş çürümüş köprü implant v.s. yaptırılması lazım mutlaka falan dedi.
Temizlenemez çürük daha da yayılır hepsi çürür falan filan işte fiyatta verdiler o zaman köprü implant v.s... için onu tam hatırlamıyorum.
Düşüneyim dedim çıktım neyse 2017'iydi sene şimdi 2026 hatta 2027 tam 10 senedir çürük dedikleri bu dişleri kullanıyorum ağrı sızı yok.
Demem o ki siz siz olun bu dişler çekilmeli v.s. diyenlere hemen güvenmeyin hatta hiç güvenmeyin şükür ki dişleri 10 yıldır kullanıyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt