Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diş yapısı bozukluğuna oran verilmiyor mu?

Grcn27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar Merhaba. Ben yakın zamanda heyete girdim. Fakat alt ve üst cenenin uyumsuzluğuna doktorlar oran bulamadilar. Alt cene hafif sola doğru kaymış sekilde. KBB katı yiyeceklerde sorun yaşıyor yazdı. Plastik cerrahi alt ve üst cene uyumsuzluğu yazdı ama oran yok. Bununla ilgili oran bilgisi olan varmi

Ufak bir oran verseler de işinize yaramaz ki.
İş kazaları dışında %40 ın altında oranın herhangi bir avantajı bulunmuyor.

Bana oran verildi zaten diğer rahatsızlıklardan. Göz 30, fizik tedavi 9. O ufak oran belki 40 i sağlayacak ama yönetmelikte bu rahatsızligin karsiligini bulamadilar

Arkadaslar Merhaba. Ben yakın zamanda heyete girdim. 39 oran verdiler. Fakat alt ve üst cenenin uyumsuzluğuna doktorlar oran bulamadilar. Alt cene hafif sola doğru kaymış sekilde. KBB katı yiyeceklerde sorun yaşıyor yazdı. Plastik cerrahi alt ve üst cene uyumsuzluğu yazdı ama oran yok. Bununla ilgili oran bilgisi olan varmi

Grcn27 Valla arkadaşım %39 ya.doktorları da anlamıyorum la %1 biseye verinde bi işe yarasin rapor.şimdi bunların elinde kitap var orda ne kdr puan varsa onu veriyorlar inisiyatif kullanmiyorlar ya saçma.bu heyetin işi bitmiş değişmez artık ama bence itiraz et sonuca başka heyete girersin zaten ordada durumu anlatmaya çalış çünkü sen şimdi ne engellisin ne normal ama %40 a daha yakinsin.bence kesin itiraz et.

İtiraz birseyi degistirmeyecek. Balzhart a girdiği için 45 gerekiyor. Ortodontist yok ve hastalığa karşılık Yönetmeliği bulamadilar.bunu benden istediler.garip ama gerçek.yaşadığım yerde bir hastaneye tekrar basvuracagim rapor icin

Üst Alt