Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Direksiyondan elle gaz vermek şart mı?

Sivasli

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar H sınıfı ehliyet alacağım sağ bacağımda kısalık var onun dışında bi sorunum yok pedalları sola aldırsamda direksiyondana tertibat yaptırmak zorundamıyım ? ben direksiyondan gaz yada fren olmasını istemiyorum. araç otomatik olucağı için sağdaki pedalı sola aldırsam yeterli değil mi ? direksiyondan olsun istemiyorum.

gazın yerini değiştir sağ dan sola aldır devamet sıkıntı olmaz.

illa olmasına gerek yok değil mi ? bu konuda başka bilgisi olan varmı ?

sağ ayagından rahatsızsan gazı sola alırsın ötv den de faydalanırsın hiç bir sıkıntıda olmaz aç kanunu oku.

Arkadaşlar merhaba, ben arabamı aldım kaporayı yatırdım. Aracımın gelişini bekliyorum. Aldığım raporda elden aparatlı kullanılması yazıyor şimdi ben sadece fren ve gazı soldan sağa aldırsam sanırım araç muayenesinden geçemem. Çünkü raporumda direksiyondan tertibatlı yazıyor. bu durumda ne yapmalıyım ? raporumu yenilemem gerekir ?

Ekden gaz-fren ibaresi olduğunda araçta da bu yönde donanım olmak zorunda. "Gaz pedalı sola alınmış özel donanımlı araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibaresi rapor alıp işlemleri onunla yapmalısın Sivasli

Üst Alt