Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Direksiyon sınavı nasıl yapılmaktadır, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
2017 yili ve 2018 ilk 6 ayinda , ilk defa ehliyet alan arkadaşlar direksiyon sınav deneyim paylaşımı yaparmisiniz kaçıncı hakkinizda kazandiniz acaba?

Özel donanımlı mi kullanicaksiniz?

Kardeşim beni kursun aracına oturttu yanıma birisi bindi arkaya 2 kişi kemeri bağladım devam et dediler parkur bitti kardeşim tekrar araçtan indirdi kazandım

Hiç heyecan yapmamalisiniz. Heyecan her şeyin başı. Araca binince ilk olarak kemerinizi bağlayınız. Sonra aynaları kontrol ediniz. Aynalar size göre olsa bile elinizle dokunun hocalar kontrol ettiğinizi görsün. El frenini indirmeyi, Sinyal vermeyi unutmayın. Park yaparken, durucaginiz zaman dortluleri yakmayı unutmayın. Takip mesafesine dikkat edin. Panik yapmayın sınavda olduğunuzu aklınızdan çıkarın sanki araçla tür yapacakmış gibi önce psikolojinizi hazırlayın. Hocalarla küçük çaplı sohbet edebilirsiniz. Rahat olduğunuzu onlara hissettirin. yagmurunisan

Çok teşekkürler dediğiniz gibi heyecan olmazsa gerisi rahat olur inşallah

Allah yardımcınız olsun. Rica ederim.

Üst Alt