Arkadaşlar kamuda memurum ve online vergi indirimi için başvurdum. Başvuru esnasında engelli raporunu sisteme yükledim. Dijital Vergi Dairesi adresinde diğer belgeleri yani kimlik fotokopisi, görev belgesi ve sigorta dökümünü yükleyemedim. Sadece engelli raporunu yükleyebildim. Başvuru sonucunda
1- Başvurum gerçekleşti mi emin değilim çünkü, sistemde diğer belgeleri yükleyecek bir sekme olmadığı için belgeleri yükleyemedim. Rapor hariç diğer belgeleri yüklemek için defterdarlığa gitmem mi gerekiyor?
2- İŞLEMİNİZ SONLANDI demekle başvurum tamamlandı mı yoksa kabul edilmedi mi? Kabul edildi ise diğer evraklar nasıl yüklenecek. Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
Dilekçenin Durumu
- Dilekçeniz İSTANBUL DEFTERDARLIĞI evrak birimi tarafından 27.04.2026 tarih ve 2012577 sayı ile kaydedildi.
- İşleminiz Sonlandı.
uyarısı aldım. Sorularım;1- Başvurum gerçekleşti mi emin değilim çünkü, sistemde diğer belgeleri yükleyecek bir sekme olmadığı için belgeleri yükleyemedim. Rapor hariç diğer belgeleri yüklemek için defterdarlığa gitmem mi gerekiyor?
2- İŞLEMİNİZ SONLANDI demekle başvurum tamamlandı mı yoksa kabul edilmedi mi? Kabul edildi ise diğer evraklar nasıl yüklenecek. Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.