Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diabet ve kalp rahatsızlığım var. Engelli sayılacak rapor alabilir miyim?

gere23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlarım bunu bunu raporunu okuyup bana cevaplandırırsanız çok memnun olurum ne olduğunu bilemediğim için sizlerden bunun cevabını istiyorum
ben 47 yaşındayım emekli olmak için Yaşı bekliyorum şu anda Emekli olmama 35 ay var acaba bu raporlar özürlü raporu alabilir miyim bu konuda beni aydınlatırsanız sizi çok müteşekkir oluruz
Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum

07.02.1.2.-insulin kullanan tip iki diabetes mellitusda strip kullanim raporu(E11) E11.5 insulin bagamli olmayan diyabetes mellitus periferik dolasim koplikasyonuyla birlikte.

Bir de ayrıyeten kalp raporum var
Raporumda 04.02 kilo koroner arter hastalığı 120 120 55 95 nokta bir nokta 95 nokta 52 95 nokta 920 5.1 aterosklerotik kalp hastalığı 0 4.13 hipertansiyon ve hiperlipidemi veya hipertansiyon ve koroner arter hastalığı veya hikaye Pit10 esansiyel Primer hipertansiyon

bir yorum daha var kulak-burun-boğaz lan h60 6.3 kronik süpüratif otitis Media ve diğer yazıyor Bunun hakkında da bana bilgi verirseniz yani kaç rapor verdikleri hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum Teşekkür ederim

bu durumunda emekli olmam için yüzde kaç olduğu üst olduğunu bana açıklarsanız çok çok memnun olurum Şimdiden herkese çok çok geçmiş olsun Allah'tan Allah'tan Hayırlı ve mutlu günler diliyorum Çok teşekkür ederim sağ olun var olun

priminizi doldurduysanız eğer 40 oranlı bir rapor alırsanız erken emekli olursunuz oran enaz 40 olmalı şimdi gelelim alabileceğin orana diabet tamam 20 alırsın tansiyondanda 10 alırsın şimdi bunlar net ancak hiperlipidemiden kimi doktor veriyor kimisi vermiyor verirse eğer 10 da ordan alırsın kalp durumun açıklayıcı değil detay lazım mesela ef değeri mevcutmu ama madem bir rahatsızlık var enaz 10 puanda burdan alırsın burda belirleyici olan ya kalpte 20 gibi bir oran alacaksın yada 10 alıyorsan hiperlipidemidende oran alman gerekir ancak bu şartlarda 40 barajını geçebilirsin gere23

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

Bende tip1 diyabet hastasıyım ayrıca açık kalp ameliyatı geçirdim 56 raporum var...
Size de verilmesi gerekir diye düşünüyorum

04 02 koroner arter hastalığı 120 125R 95.1 ve 95.50 95 nokta 9

0413 hipertansiyon ve hiperlipidemi veya hipertansiyon ve koroner arter hastalığı veya hiperlipidemi esansiyel Primer hipertansiyon Kullandığfor testine daha girmedim efor testi 15 gün sonra gireceğim 15 gü Efor testine daha girmedim efor testi 15 gün sonra gireceğim 15 gün sonra inşallah Efor Testini de söyleyeceğim Şu durumda kalpten kaç rapor alırım demeyince anlatmıştım Kusuruma bakmayın Bu şekilde net bir şekilde izah edememiştim daha net bir şekilde izah etmen için bunu yazıyorum ilgilenirseniz çok çok teşekkür ediyorum

07.02.1-Diabetes mellitus(E10-E14)

Arkadaşlar merhaba Sizi yine rahatsız ediyorum ama diyabet hakkında tekrar raporumu okuyorum 07 0212 insülin kullanan Tip 2 diyabet Mevlüt usta strip kullanım raporu n11 n11 5 insülin bağımlı olmayan diyabetes mellitüs Periferik dolaşım popülasyon ile birlikte Benim kullandığım ilaç Büşra Nimet Günde sabah akşam birer tane alıyorum ağızdan Bir de insülin kullanıyorum solostar Akşamları 34 ünite vuruyorum Bir de Alfa solo kullanıyorum sabah 12 öğlen 12 akşam 12 iğne vuruyoruz bu konuda beni aydınlatırsanız kaç rapor alırım bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok çok ilgileniriz de çok teşekkür ediyoruzcanım janumet hap sabah aksam 50/1000g

Üst Alt