Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet memuru olabilir saglık raporu isteniyor..?

adanalı_

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
sinop üniversitesi devlet memuru olabılır saglık raporu ıstıyor bu nedir ?

bildiğim kadarı ile engel raporunuzda "memur olabilir" ibaresi olacak yada ayrı "memur olmasında sakınca yoktur" diye yeni rapor alacaksınız engel raporunuz dışında, ikisini bir vereceksiniz.
ama raporunuz istihdam raporu ise ve çalışamayacağınız alanlar yazılı ise istememeleri lazım.

bildiğim kadarı ile engel raporunuzda "memur olabilir" ibaresi olacak yada ayrı "memur olmasında sakınca yoktur" diye yeni rapor alacaksınız engel raporunuz dışında, ikisini bir vereceksiniz.
ama raporunuz istihdam raporu ise ve çalışamayacağınız alanlar yazılı ise istememeleri lazım.

çalışabilir raporu var ise memur olabilir raporuna ne gerek var ?
ayrıca ne ara bu raporunu götürdünde yenisini istediler?

@Kurtulus1905 yazdığımı yanlış anladınız ben rapor götürdüm yenisi istediler demedim, arkadaş bu nedir demiş onu açıklamaya çalıştım, daha önceleri memur olabilir raporu isteyen kurumlar vardı, 2014 de ben doktora gittim sormuştum benim raporumda çalışabilir yazıyordu, dedim buna memur olabilir ekletmem gerekiyor mu diye, gerek yok dedi bununla memur olabilirsin demişti. bundan dolayıda sona yorumumu yazdım "ama raporunuz istihdam raporu ise ve çalışamayacağınız alanlar yazılı ise istememeleri lazım"

ama sinop üniversitesi bunu şart koşmussa bunu yapmaktan başka çare göremiyorum
birde bunu istemelerinin sebebi şudur; görevini devamlı surette yapmaya engel olabilecek bir akıl hastalığı olmaması. imza yetkisi olacağından dolayı bu memurluk için engeldir. bunun için istiyorlar.

Kurtulus1905 yazdığımı yanlış anladınız ben rapor götürdüm yenisi istediler demedim, arkadaş bu nedir demiş onu açıklamaya çalıştım, daha önceleri memur olabilir raporu isteyen kurumlar vardı, 2014 de ben doktora gittim sormuştum benim raporumda çalışabilir yazıyordu, dedim buna memur olabilir ekletmem gerekiyor mu diye, gerek yok dedi bununla memur olabilirsin demişti. bundan dolayıda sona yorumumu yazdım "ama raporunuz istihdam raporu ise ve çalışamayacağınız alanlar yazılı ise istememeleri lazım"

ama sinop üniversitesi bunu şart koşmussa bunu yapmaktan başka çare göremiyorum

bende bunu sana değil arkadaşa sölemiştim ama karışıklık oldu sorum adanalı_ yaydı...

birde şunu eklemekte de fayda var, 657 devlet memurları kanununa göre akıl hastalığı olmaması gerekiyor, ama engelli raporunda çalışabilir ibaresi varsa çalışamayacağı alanlar varsa ve bunlarda eklendiyse memur olabilir. sonuçta zihinsel engelli arkadaşlarımızda var, raporunda çalışamaz yazıyorsa o memur olmasına engeldir, ama çalışabilir ibaresi mevcutsa,engeline uygun işlerde çalışabileceği bir duruma istihdam edilir.

Yok tekrar rapor istenmez zaten engellesin sizin dediğiniz memur olmaya sakınca yoktur raporu normal kpss ile atanan adaylar için

benım raporumda ıstıhdam ısaretlı rapor sureklı calıstırılamayacagı alanlarda dolu orda da tam görme gerektıren işler yazıyor. kuruma dedım bunlar dolu sız tekrar bı yazı ıstıyorsunuz neyse o zaman o sekılde getır dedıler ıns orda bı sorun cıkmaz. cıkarsa eger sınopa gıttıgmde farklı sehırden gıdecem bu ıstedılerı durum belgesını hemen alabılıkr mıyım

Üst Alt