arkadaşlar merhaba kpss orta öğretim sınavına başvurmak için kılavuzu inceledim orada aynen şöyle yazıyordu ; ÖZÜRLÜ ADAYLARIN DİKKATİNE: Özürlü statüsündeki adayların, (“Devlet memuru olabilir” ibareli sağlık raporu almaları kaydıyla) KPSS’ye
girmelerinden sonra kamu kurum ve kuruluşlarının KPSS Tercih Kılavuzlarında yer alan kadro veya
pozisyonlarını tercih etmeleri hâlinde, puanları ve tercihleri çerçevesinde yerleştirilmeleri mümkün
bulunmakla birlikte, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve bu Kanun’un 53’üncü maddesinin birinci
fıkrası hükmü gereği hazırlanan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezî
Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik’te özürlü memur istihdamı ayrıca düzenlenmiş olup bu suretle
istihdam edilecek özürlüler için ÖSYM tarafından yapılacak Özürlü Memur Sınavı (ÖMSS) ve bu sınavın
sonuçlarına göre yerleştirme yapılacaktır.

ancak ben buradaki , (“Devlet memuru olabilir” ibareli sağlık raporu almaları kaydıyla) ibaresini anlamadım ben zaten raporumu aldım %41 özür oranım var bu raporu nasıl nereden alacağım kafam çok karıştı benim