Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet Hastaneleri 15 yıllık H sınıfı ehliyetinizi iptal edebilir mi?

RENGIN07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

1999 yılında % 43 Ortopedık engel oranımla H sınıfı ehliyet aldım.
Geçen hafta devlet hastanesine gittim ve engel oranımın belırlenmesi amacıyla rapor talebınde bulundum. Amacım ÖTV den yararlanıp araç almaktı. Ancak rapor sonucunda ''Sürücü olamaz. H sınıfı ehliyet alamaz'' ibaresini görünce şok oldum. Üstelik engel oranım % 54 e çıkarılmıştı.
Hemen ıtıraz ettim. kabul etmediler. İl Saglık Müdürlüğüne dilekçe yazdım ve raporun iptalini istedim. Beni Manavgat Devlet Hastanesine sevkettiler....

Yazıyı az önce aldım ve saskın haldeyim... Böyle bir sey olabılır mi? Yani 15 yıllık ehliyetim elimden alınabilir mi?

Damla, sürücü yönetmeliği'Ne göre sürücü olur durumdaysanız, itirazınız karşılık bulmazsa eğer, o karara karşı hemen dava açın. Araç sürmek konusunda mahkemenin kararı belirleyici olur.

Mutlaka dava açın. Eğer davayı kaybederseniz, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşıyın konuyu. Bu ülkede doktor/memur faşizmi iyice belirginleşmeye başladı. İnsanların en doğal haklarını bile ellerinden alma aymazlığı içindeler. Utanç verici, sinir bozucu!

Abi bu "Bu ülkede doktor/memur faşizmi iyice belirginleşmeye başladı." tespitin harika. Çok haklısın bende kamu kurumunda çalışıyorum ve çokça yandaş olmayana faşizmi çokça görüyorum.

Yok yok bu aymazlık yandaşlıkla vs. ilgili değil. Hangi siyasi/dünyevi görüşte olursa olsun konu sakatlıkla ilgiliyse maşallah hepsi aynı soydan!

Oturan boga doktor memur faşizmine kesinlikle katiliyorum.cok haklisin

Üst Alt