Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığına daha önceki atamalarda yerlesipte Devam eden ceza davası olan arkadaşlardan atananamayan varmı.Yada göreve başlamadan sorun cıkarıyorlarmı
İçmek için yabancı sigara almıştım.gorevli değilim.yeni atandım.saglık bak sorun çıkarır mı acaba.evrakları yeni teslim ettim.devam eden davada süreç nasıl işler acaba.kafam karışık biraz
Kesinlikle öyle bir şey yok. Yani kesinleşmemiş bir davaya bakarak atamanızı bekletmezler. Ancak, karar "kesinleşir" ve "1 yıldan fazla" mahkum olursanız, memurluğunuzu iptal edebilirler.
Bana şunu demişlerdi.bakanlık mahkenin görüldüğü yere yazı yazar.aramanı yapar.mahkeme sonucunun bildirilmesini isteer.berat.zamanasımı dava düşmesinde sorun olmaz.dediginiz gibi 1 yıl üstü ise.gorevine son verilir
Mahkeme kararını isterler.1 yıl ustuyse göreve son verilir demişlerdi bana.
Büyük ihtimalle zamanaşımına uğrayacak.4 yıldır arşivde bekliyo.benim gibi olanlar bunları okursa aydınlanır.devam eden davada kişi suçsuz kabul ediliyor.tesekkurler
Peki kurumlar bu Danıştay kararını uyguluyorum dikkate alıyormu