Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dershane desteği de alırsam EKPSS'de 90 puan alabilir miyim?

dalgıç2

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ekpss sınavında sıfır bilgiyle dershane yardımıyla 90 puan alınabilirmi . dershane kasım başında başlıyacak . yani sınava 6 aya yakın bir süre kala ve benim lise mezuniyetimin üzerinden 20 yıl geçti özellikle mat hiç yok ama dershane sürecinde tüm gün boşum ve sıkı bir şekilde tüm gün ders çalışacağım dershane yardımıyla sizce 90 civarı alabilirmiyim

zor hocam 6 ay kala hele bu çok zor bir seneye yakın olsaydı olabilirdi ama şu an zor. en azından mat yapabiliyorum deseydin o zaman olur sözel için yeter de artar derdim
ama imkansız değil belki sen başarırsın her zaman pes etmemek lazım tabi

green16
kafadan sallatan tutmaz mı?Sınavda 4 yanlış 1 doğruyu götürme var mı?

green16
peki kaç alınabilir hocam . yoğun çalışmayla . yani boş yere dershaneye para bayılmamı diyosun

yalniz06
4 yanlış bir doğruyu götürüyor

Dersaneye gitmeden sifir bilgiyle matematik ogrenmen cok zor. Dersane yaninda matematik bilen bir universite ogrencisi ayarlarsan onun destegiyle daha yuksek puanda alabilirsin. Tamamiyle sana bagli kismet.

Hocam ben 90 puan aldım 6 ay çalıştım ve dersane desteği de almadım. Fakat temel vardı. Gözünüzde o kadar büyütmeyin isterseniz olur çok çalışın sizde

kardeş hiç zor değil ben hastalığlmı öğrendim ocakta ilk raporumu çıkardım 2014 şubatda sınav müracatımı yaptım 2.5 ay çalıştım günde iki üç saat anca çalışa bildim 85 puan aldım sıkı bi çalışmayla yaparsı işallah ama matematiğe bak en az 5 tane yaparsınben 15 soruda 12 yapmıştım şimdiden kolay gelsin

adam 2,5 ay çalıştım zor değilmiş 85 aldım ama mat den 15 sorudan 12 doğru yaptım yazmış
yaw ALLAH aşkına insanları kandırmayı bırakın
ya sen öncesinden deli gibi ders çalışıyormuşsun, normal kpss için temelin çok iyi miş, başka açıklaması yok çünkü

adam kaç yıldır kitap yüzü görmemiş temeli yok adamın, adam sırf ders çalışmaya başlasa gece gündüz çalışsa bile bir yerden sonra anlamayacağı için vakitte az kaldığı için zaten bırakacak, bırakmasa da verimli ders çalışamayacağı için yine 90 alamaz çünkü mat sizin kadar yapması lazım

adamlara basit basit alırsın deyin hayal kurdurun sonra adam zor olduğunu anlayınca pes etsin

ben önlisans mezunuyum 2 senedir mat çalışıyorum yine de olmuyor, sözeli ful çekiyorum ama mat olmuyor
yani mat temel yok ise öyle 3 ayda 5 ayda olacak bir şey değil
insanları kandırmayın

peki bahsettiğim şartlarda dershane yardımıyla maksimum kaç alınabilir arkadaşlar en azından bi hizmetli olma ihtimali varmıdır acaba

yalniz06
Hocam kafadan atma nedir yahu,bu mantıkla girecekse hiç girmesin 60 bile alamaz.

dalgıç2
Şimdi başla,sadece sözel kassan bile ( ki aynısını ben yaptım) 80 civarı alırsın bununla da atanırsın.

Matematik 6 ayda sıfırdan yapılmaz,yapılamaz sakın umut tacirlerinin sallamalarına inanmayın.

dalgıç2 matten 5 6 tane yapabilirsen +80 rahat alırsın ama sözelin iyi olması şartı ile ama şöyle bir şey var sınava kadar sözel çalışsan olur hemde on numara olur, çünkü sözel ezber tamamen

mat ise rasyonelden bir tane basit geliyor, problemlere biraz bak, yani 5 6 tane matden yapman lazım

örnek verecek olursak, genel yetenek 20 doğru 3 yanlış
genel kültür 22 doğru 5 yanlış yaparsan 87 puan yaklaşık olarak alabilirsin

baksana sence o kadar kolay mı arkadaşın dediği gibi +90 almak, mati arkadaşın dediği gibi 12 net yapsan tamam anlarım ama kendimizi kandırmayalım
sana yukarıda tablo yaptım eğer bunu yapabilirsen memur olursun

15 soru türkçeden var zaten yani 5 ile 6 net de mat yaptın mı
sözele de güzel ağırlık verdin mi tamamdır

cevaplara hiç takılma ben pegem akademiye gittim normal kpss kursuna 75 puanla lisansta 3013 ü oldum

birde taktik vereyim sana en az 6 tane güncelden soru çıkıyor vatnadaşlıktan 5 tane coğrafya ve tarihi bilmiyorum 15 mat 15 türkçe sorular okadar zor değil ama sıkı çalış ve kendine güven matematik de güvenderin cd li bir kitabı var her sorunun cevabı cd de var ygs ve lys ye yönelik temel matematik bilgini oradan alırsın emin ol benimde elimde kitaplarım var olanlarını ücretsiz karşı ödemeli gönderebilirim isteyene

dersahaneye gittin 75 aldın moralini bozma takılma diyorsun yüksek puan alamazsın diyenleree :)))
şaka gibisin

biz ne diyoruz ya peki, 6 ay dan az kalmış sınava hiç temeli olmayan biri 90 alamaz diyoruz

75 alır ona bir şey diyemem belki sınırları çok zorlarsa 80 de alır ama 90 imkansız çünkü arkadaşımız 10 yıldan fazladır kitap konu görmemiş
ders çalışmak göründüğü gibi basit değil, zira uzun yıllardır kitap açmamış biri için bu daha da zordur

misal şimdi hazırlık yapsa 2020 deki sınavda derece bile yapar ona lafım yok ama gerçekçi olalım sınava 6 aydan az süre kaldı temelsiz +90 almak mucize

murat yayınlarından konu anlatım kitap siparişi verdim . dershanede başlıyacak yakında , hayırlısı bakalım , önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

dalgıç2 umarım atanırsın pes etmek yok ama önemli olan burada bu arkadaşların dediği gibi basit bir şey değil hani yok 2 ay çalıştım 90 aldım
yok aşırı basit diyenlere inanma hocam, öyle düşünürsen sonunda mağdur olan sen olursun

sen 6 ay var düzenli azimli çalış, inşallah bir şeyler olacaktır
sonuçta sözele ve türkçeye odaklanıp harika bir net yapsan ve mat 5 tane yapsan en azından tercihlerde şansın olur
başarılar dilerim

ben 92 aldım 6 ay nefes almadan çalıştım. öyle kolay değil dostum.
bence bu yaklaşım çok yanlış soru da yanlış. basite indirgiyorsunuz insanların emeklerini. hayatında oturup hiç ders çalışmamış biri böyle sorular sorabilir gibi geliyor bana.

Üst Alt