Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denetimli serbestlikten yararlanıyorum. Ekpss ile memur olabilir miyim?

mustafa.ay

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar denetimli serbestlik aldım 5 yıl 1 yılını seminer ve eğitimlere katılmak şartı var denetimlim bitmek üzere denetimiyi psikolojik olarak rahatsız oldugum yıllarda esrar kullanırken yakalandım şimdi 1 bucuk yıldır kullanmıyorum sigarayı bile bıraktım ama süreç devam ediyor hizmetli veya memur olarak atanırsam ne gibi yaptırımla karşılaşırım ?

Bence atanmaman gerek okulda bi kesin isi ne ne kadar temizlensende cocuklarin icine sokulmamali bence boyle kisiler yine memur olun hayirlisiyla ama baska kurumlara mesela diyanet uygundur. Yada digerleri. Ama kesin mebe atanirsin yanlis anlama boyle biri var mebte tanidigim arada sirazesi kayiyo

Gencecik Beyninizi çürütmeniz çok vahim olmuş... Esrar, Eroyin ve uyuşturucu maddeler direkt olarak Beyin tahribatı yapar. Kök hücre tedavisi denenebilir belki kurtarılabilirsiniz ama pahallı bir teknoloji.

mustafa.ay

Kardes Allah uzun omur versin. Insallah memur olursun imkan vardir beni yanlis anlama 18 yasini dolduran yurt cocuklarini hizmetli yapiyolar ornegin. Adamlar lisede kizlara yaziyo ve daha neler neler kardes benim kizim var bi baba olarak konusuyorum kusuruma bakma devlet atama yaparken bile dusunmeli 20 lik adamin lisede isi ne ver ilkokula vs vs bi suru problem var dunyamizda ozellikle cocuklarimizin dunyasinda.

erdalakbay

bu işin yaşı rengi ırkı yok yetiştirilme tarzı böyle yazıyor felan hoş şeyler degil bence sanmıyorum yapıcaklarını hem bu işin en ufak şikayeti memuriyetine son verir siz kızınız oldugunuz için ince düşünebilirsiniz sırf şeriatı bu yüzden istiyorum engelsisizbiz yazmış beyninizi çürütmüşünüz yazmış esrar ile eroyini bir tutmuş insanlar hata yapar cezasını çeker ben şuan cezamı çekiyorum devletin kestigi fişlemek kişileştirmek benim bundan sonraki hayata tutunuşumu engeller bardaga dolu tarafından bakın dicemde siz bardagı görmüyonuz

Yanlış bilgi vermek istemem ancak sanırım denetimli serbestlikte kamu haklarından faydalanma hakkın elinden alınıyor diye biliyorum. Bide islediğin suça göre değişir memur olup olmaman eğer 657 kanunundaki belirtilen suçların ve sürelerin dışındaysa engel olmaz memur olmana. Bide denetimli serbestlik derken hükmün açıklanması geri bırakılmasından mı bahsediyoruz 5 yıl boyunca suç işlememe durumu??

mustafa.ay

Sende haklisin ama dikkat edersen senin hayatini dusundugum icin ol ama baska bi birimde kendi evlatlarinda olacak bigun belki o zaman daha iyi anlarsin dedigimi 4 yasinda kizim dogdu dogali birinin esi olacak diye dusundukce uykularim kaciyo bigun ben gidicem nasil birine namus diye emanet edip gidicem dusunmeden edemiyorum kavramlarimiz gencligin zevkleri degisti biz dokuz tas oynardik simdikiler birbiriyle oynuyo senin evladinin kimsenin gozunde bi hukmu degeri yok Allahhepinize hayirli kapilar nasip etsin.

Bu arada yasim 28 yasli sayilmam ama ruhum edebiyat olsun diye soylemiyorum ruhum bitti bendende memur olmazdi ama oldu. Umuyorum sendende olur benim gibi bakanlar utanir

Üst Alt