Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Defalarca skolyoz ameliyatı olmak ve skolyozun sürekli tekrarlaması..?

safa9191 neden ameliyat olduğun halde tekrar aynı sıkıntılar oldu da tekrar takrar olma gereği duydular ..bu yeterince dikkat etmemenden mi yoksa ameliyatın başarılı geçmemsinden mi..yani sürekli ağrın filan mı oldu da yeniden operasyon geçirdin. bnde skolyoz ameliyatı oldum hastalığın tekrarlama riskinden çok korkuyodum o yüsden soruyorum..

ben ist.kartal lütfi kırdar hastanesinde opr.dr.Gültekin sıtkı çeçen tarafından ameliyat oldum

skolyoz hastaya ve tipine göre tekrarlama özelligine sahip belki skolyozda aranızda en şanssız olanınız benimdir 8 yaşımda oldum ilk ameliyatımı ssk da iki kez iskelet traksiyonumun sonuncusunda girdigim komadan beş günde çıkdım daha sonra haccettepede biçok defa üstüne hastane enfeksiyonu kapmam ve bilincimi yitirişim 5 ay süren hastane maceram bunun bi ayı yogun bakımda en son geçen yıl oldum ameliyatımı benim en şanssız olmamdaki sebepse kemiklerimin yaşımla orantılı sertleşmemesi 31 yaşında olmama ragmen tam sertleşme saglanmadıgı için ameliyatla yapılan düzetme bir yıl sonra eski halini alması :(

eğriliğin tekrar nüksetmesinin nedeni başka bi kemik rahatsızlığındanda kaynaklanabilir.benim yıllarca skolyoz dendi meğerse kalçada kemik çatallanması varmış ve omuriliği tuttuğu için uzayamıyor ve eğriliyormuşum.3 kez ameliyat oldum ve 2 ameliyatımdada ameliyat olduğum yerin üstünden tekrr eğrilme oldu.3.yü oldum şimdi daha iyiyim eğrilmemde durdu gibi..

Üst Alt