Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dayımın oğlu adına araç alabilir miyim?

beymen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben engelli dayimin oglu adina araba alabilirmiyim kullanim hakkim varmidir?????

Merhaba oturan boga abicim senden birsey rica ediyorum ama bu benim icin cok onemli vercegin cvba gore yarin aRaba alicaz özdayioglum %90 raporu var araba alicaz fakat ben 3.dereceye giriyormuyum kullanim hakkim varmi arabayi devley hastanesi raporuyla alabilirmiyiz yarin hemen senden cok rica ediyorum beni cvpsiz birakma abim

...
kendi kullanım için mi yoksa ,dayının oğlunun ihtiyacı için mi almayı düşünüyorsun? ..arabayı dayının oğlunun adına almak zorundasın ve sonra kuzeninle bir sorun yaşarsan ,araba üzerinde hak iddia edemezsin biliyorum .

(senin ,için tenzih ederim) bir yakınım benden böyle bir istekde bulunmuştu ...% 37 ötv den yırtmak için ve ben bir daha da ,o vatandaşı göremeyecek, adıma da araba kullanacaktı uyanık ....niyetini öğrenince keşke aldırıp,araca el koysaydım...

Aramizda problem cikmaz kendi kullanim icin birde ona gidip gelmek icin sadece ogrenmek istedigim 3 derece oluyormu dayioglu kuzenlik yasalmi cevirmede cezasi varmi dir yasalsa bu araba alicaz

beymen;

doğal olarak ,çevirmelerde aracın sahibini mutlaka görmek isteyeceklerdir .keyfiyet olmadığını biliyorum .

neden bunu yapıyorsunuz? özür sahibiin ihtiyacı varsa alır.. ama onun adına dayısı,olmadı amcası,halası teyzesi vs vs bunu yapmayın.. sırf bu yüzden gerçek ihtiyaç sahipleri zarar görüyor.............. engellilere binbir çile yükleniyor..

Üst Alt