Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi var mı?

Yetim maaşı alıyorum ben ama bana bu ikramiyeden yatmadı bugün yatar saniyordum

BnymnYldz

Teşekkür ederim kardeşim. SGK Emekliler için 4 ocakta devlet farklı zam uygulaması yapacak. Özellikle kök maaşı çok düşük olanlara yönelik çalışma var şuanda. En düşük emekli aylığının 11k olması yönünde talepler var. XMAN arkadaşımız zaten 7 kasımda bu konuya değindi ve sorun olduğunu açıkladı. İkramiye ödemesi emekliler için 11 kasımda başladı. Dediğiniz gibi banka tarafından gelen bildirim ne olduğunu tez zamanda anlar inşallah....

sürekli iş görememezlik maaşı alanlara da yatacak mıydı arkadaşlar bu cumhuriyet promosyonu maaş ödeme günüm 17siydi 11 kasımda yatacak demiş haberlerde ama bana yatan herhangi birşey olmadı ekim ayında başka bankaya taşımıştım maaşımı bununla alakalı mı yoksa bilemedim?

sürekli iş görememezlik maaşı alanlara da yatacak mıydı arkadaşlar bu cumhuriyet promosyonu maaş ödeme günüm 17siydi 11 kasımda yatacak demiş haberlerde ama bana yatan herhangi birşey olmadı ekim ayında başka bankaya taşımıştım maaşımı bununla alakalı mı yoksa bilemedim?

E-devlet sisteminden kontrol sağlayarak hak etmiş olduğunuz veya hak etmemiş olduğunuzu görebilirsiniz..

Sürekli iş göremezlik maaşı alanlar, cumhuriyet bayrami ikramiyesi aldınız mı? Bizlere yokmu?

evet arkadaşlar detayı öğrendim, çalıştığım için ödeme yapılmamış sağlık olsun.

Çalışmayan, ziraat odasına kayıt olmayan, vergi kaydı olmayan, çks kaydı olmayan, şirlet ortağı olmayan bütün emeklilere veriliyor.

Emekli olan çiftçilerin çalışmayan emeklilere ödenen 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanamaması büyük tepki çekmişti. İkramiye alamayan emekli çiftçiler, Çiftçi Kayıt Sistemi’nden kayıtlarını sildirmeye hatta üretimden bile vazgeçmeye kalkmaları sonrasında hükümet harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelen yoğun şikayetler sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan’a talimat verdi. Emekli çiftçilerin de 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanmasının önü açılması için çalışmalara başlandı.

tabi biz çalışanlara gene hava gazı...

çiftçi emeklisi olupta alan var mı bugün çarşıda bir yakınımla konuştuk o alamamış

Ahmet T

Yakınına sordun mu yine emekli maaşınla ne alıyorsun diye 😁😁 Senin gibi evde bakım aylığı ile altın mı alıyormuş. Merak ettim😁😁

Çalışmayan emeklilere verilen 5.000 TL'lik ikramiye sgk çalışan emeklilere de verilecek.
5 aralıktan sonra ödemeler başlayacak..

oooo sonunda bizide gördüler yani süper :)

şu promosyonlar ne olacak bakalım hacı abi var mı görüşün ?

HakanEs26

Kanka valla yk da bulunan arkadaşımla geçen görüştük konuştuk biraz. Yk şuanda mobile üzerinden promosyon hesaplamasını kapattı. Kendisi en düşük emekli maaş aylığı 10k veya 11k olursa bizde aracı olarak en az 9.5k veya 10k olarak güncelleme olacağını söyledi. Yk şuanda çalışmalar varmış zaten. Merkez bankası faiz oranını %40 yapması emekliler promosyon için iyi yönde olacakmış. Çünkü bankalara nakit giriş önemli konuma gelmiş..

Vaw hocam ben bunu ilk defa gördüm. Şimdi bu beş bini bana verdiler hatta yatmasıyla bitmesi bir oldu görmedim bile parayı ama birincisi bu linkten bakıyorum aldığım ikramiyelerin büyük çoğunluğu görülmüyor burada ikincisi bu beş bini çalışan emeklilere verecekler ne güzel tabiiki verilsin ama çalışmayana daha fazla verilmesi hani adil olması açısından yani hiç olmazsa 7500 bir maaş kadar dahi olsa daha iyi olmazmı? Son olarak bunu her yüz yılda bir vereceklermi 🤣

her 100 yılda yok vermezler .
ayrıca verseler bile ozaman deviri biz göremeyiz hatta olun falan varsa onlarda göremez 100 yılı türkiye şartlarında 100 yaşına kadar yaşayan yok bile artık evlenen eşler bile :)) kocasını 100 sene yaşamasını istemez buda ayrı bir olay :))
gelelim adil konusuna olayın ilk maaş bağlama oranlarıda herkez cıkıp hakkım yeniyor deseydi şuan bunları bile konuşmuş olmucaktık keza şuan aldın aylık iyidi kılıctaroğlu 15 bin dedi bizim ülkem insanı banane banane dedi o yüzden ağaca bağlanan eşşek ağlamazmış sadece anırır .

aykut35

Tüh ya :) abi keşke her yüz yılda bir vereceğiz diye bir söz verilseydi değilmi? Bence emeklilerin yüzde 40 oranında bir kısmı bu söze itimat ederek ulu reyizimiz galaksinin ve undermeganın, ilk insanlar ve 9 diyarın, andalların,orkların ve diyarı rumun cihan padişahı ve ümmet lideri halife efendimiz ve dahi baş, döş, kol kafa, ilk ve son komutanımızın bir sonraki seçimde oylarını garantileyebilirdik deeğelmi 😁🤣

Bizim ikramiyeler yalan oldu sanırım ses soluk yok ne zaman yatacak ?

Arkadaşlar hala ses seda yok. Bizi unuttular herhalde:confused:

Ac201920

YOK KARDEŞİM UNUTMADILAR EMEKLİLERE VERCEKLERİ PARAYI ÖNCE MANGALDA PARTİSİNDE YENİLİP İÇİLDİKTEN SONRA KARAR VERİRLERSE ELLERİ YAĞLI ŞİMDİ EL KALKMAZ AMA SONRA

not bu ay sonuna yada gelcek ocak ayına sarkkabilir

Valla ocak emekli maaşları ile birlikte verirler artık.. Kendilerine gelince gece bile kararname çıkarırlar sana bana gelince bekleme...

Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesini de öngören Torba Yasa Teklifi görüşmelerine Genel Kurul'daki bütçe mesaisi nedeniyle ara verilmişti.

Bütçe görüşmelerinin 25 Aralık'ta tamamlanmasının ardından, Torba Yasa Teklifi 26 Aralık'ta tekrar gündeme alınacak. Teklifin en geç 27 Aralık'a kadar yasalaşması bekleniyor.

Yasanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasıyla birlikte çalışan emeklilere yönelik 5 bin liralık ikramiye ödemelerinin 29 Aralık'ta hesaplara aktarılması bekleniyor.

HakanEs26

Aynen kanka önümüzdeki hafta tüm çalışanlar da seyyanen ikramiye almış olacak.
Ama en önemlisi tüm emeklilerin 7 ocak yada 10 ocakta açıklanacak olan en düşük emekli aylığı. Tüm emekliler en düşük aylık 13k bile razı değil şuanda. Asgari ücret 17k olursa emeklilerinde en az 15k olması gerekiyor şuanda..

deasn12
ben 11k dan fazla olacağına inanmıyorum ki olursa süpriz olur.. Asgari ücrete endeksleme yapmazlar hiç umudum yok..

Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi çalışan emekliler hakkinda

Arkadaşlar hem emekli hem çalışanlar için cumhuriyet bayramı ikramiyeleri bugün itibariyle herkesin hesaplarına yatmış bulunmaktadir

Üst Alt