Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CP’li olmak en çok ne zaman bunaltıyor sizi?

EMIRCAN10

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
10
22 yașında cp li yim hayatımı anlatsam acılarımı roman olur sizinde hayatta bu hastalık yüzünden çektiğiniz sıkıntılar acılar varmı cp en zor hastalıklardan biri hayatın bize adil daavranmadığı acı bir gerçek düșüncelerinizi merak ediyorum

Bizim hastalık çok çeşitli biliyorsun mesela benimkisinin yarısı hastalıktan kaynaklanıyor yarısı da yanlış ameliyattan kaynaklanıyor Senin durumun nasıl ben onu merak ettim

Bak ben de yürüyordum yanlış ameliyat yaptılar dizlerim kasıldı kaldı koltuk değneği kullanarak yürümeye başlamak zorunda kaldım şu anda senin kafana taktığın nokta neresi ama Şöyle düşünme Hani ben böyleyim de böyle oluyor gibisinden Her insanın hayatında kendine göre zorluklar var unutma Allah kimseye kaldıramayacağından fazlasını yüklemez

@grkn 89,

Piskolojik olarak çok zor çocukluk geçirdim tranvalar vs okulda bu hastalık zor hemde çok zor ama bence insanın kendini kabullenmesi lazım

🙂cp veya Serebral palsi.. motor nöron tutulum, çocuklukta başlayan bazı kronik hastalıklar, ön boynuz tulumları,geçirilen ateşli veya akut hastalıklar.. kaza sonucu sinir kayıpları..yanlış opere vs bir çok nedene bağlı ortaya çıkan iskemik kas nörolojik sinir kayıpları gibi bir çok yelpazede yer alır.

@Rumeysa-_-,

Üst Alt