Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çözger özel gereksinimi yok tanı kodu ile ilgili..?

tgc44

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
29
Rahatsız ediyorum hocam. Sizden bir konuda akıl almak istiyorum. Cocuguma dil konusma alanindan cozger cikardim, konuşması düzelince tekrar cozger heyetinden ozel gereksnimi yok(saglam) raporu aldim. Son alınan rapor gecerlidir, artık konuşmasının duzeldigini belgelemek adına.
Cozger ozel gerkesnimi yok raporumuz şu şekilde cikti: dil konusma iletişim gelişim alani-saglam- tanı olarakta Z02.7 tıbbi belgenin cikarilmasi icin muayene olarak çıktı. Instagramda bir psikiyatri doktoru dediki çocuğun HASTALIGININ BULUNMADIGINI GOSTEREN TANI KODU Z00.4 YADA Z00.1dir. OZEL GEREKSNIMI YOK RAPORU BU TANI KODLARINDAN BIRI ILE CIKMALI DEDI. Bizim ozel gereksnimi yok raporumuzda yazan tanı KODU Z02.7 tıbbi belgenin cikarilmasi icin muayene..
Şimdi bizim bu ozel gereksnimi yok raporumuzdaki tanı Kodu sizce yanlış mı? Artık hastalığın bulunmadigini göstermiyor mu? @OğuzHan112

Çocuğunuzun düzeldiğine dair başvuru yapmışsınız, heyet değerlendirmiş"Dil, konusma, iletişim gelişim alanı sağlam"kanaatine varılmış.

Zo2.7 tıbbı belgenin çıkartılması, siz bu yönde başvuru yaptığınız için bu şekilde yazması normal.. çocuğun düzeldiğini ifade eden gerekli notlar düşürmüş, sağlam olduğuna dair rapor geçerlidir herhangi bir sorun yok.

@tgc44,

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Ayrıca anlayışınız içinde bir kere daha teşekkür ediyorum.

Üst Alt