ben 8 ay önce geçirdiğimiz trafik kazası sonucu omirilik felci oldum. bası yarası, ameliyat, fizik tedavi derken 8 aydan sonra ilk defa dışarıya çıktım. çorum devlet hastanesine yol aldık. biraz heyacan biraz moral bozukluğu yollardaki engellerden dolayı biraz sırtta acı ve ağrıdan sonra nihayet vardık. doktora muayeneden sonra röntgen istedi, geldik röntgen çekilen yere, sırtımın ağrısı dayanılmaz şekilde artmaya başladı. eşimle birlikte röntgen odasının önündeki memura dedik ki, mümkünü varsa ağrım çok fazla bizi biraz öne alabilir misiniz.
demez olaydık!
adamın ilk dediği kelime banane oldu!
ya anlamıyorum bu insanların garantisi mi var engelli olmamak için anlamış değilim. 8 aydan sonra ilk defa kapıya çıkıpta böyle bir şeyle karşılaşmak beni oldukca üzdü. sanki bir suçluy muşum gibi beni o kadar insanın içinde azarlayıp hakaret etti. 2.5 saat bekledikten sonra sıramız geldi nihayet...
siz söyleyin bana ben bir daha kapıya çıkabileceğim mi?
demez olaydık!
adamın ilk dediği kelime banane oldu!
ya anlamıyorum bu insanların garantisi mi var engelli olmamak için anlamış değilim. 8 aydan sonra ilk defa kapıya çıkıpta böyle bir şeyle karşılaşmak beni oldukca üzdü. sanki bir suçluy muşum gibi beni o kadar insanın içinde azarlayıp hakaret etti. 2.5 saat bekledikten sonra sıramız geldi nihayet...
siz söyleyin bana ben bir daha kapıya çıkabileceğim mi?