Arkadaşlar ben kamu çalışanıyım, 14 nisandan beri idari izinliyim, anlamadığım konu ben de 1 temmuz da işbaşı yapacak mıyım? Geçen yıl da mart 15 ten mayıs 31'e değin idari izinliydim, 1 haziran 2020 - 15 nisan 2021 arasını yüksek risk grubunda olmadığım enabız çıktısı alamadığım için kesintisiz çalışarak geçirdim, (eylül ayında 10 gün yıllık izin yaptım, eylül olması benim seçimim)bir de benim bu yıl özelinde toplamda 2,5 ay idari izinli oluşum(1 temmuzda başlarsam) normal yıllık izni mi etkiler mi zorluk çıkarırlar mı bana? Benim buradaki çekincem geçen yıl 1 haziran da işbaşı yapmış olmam bu yıl da eğer olursa 1 temmuzda yapacak olmam) zorluk çıkarmamaları gerek çünkü ben tatilimi taa şubatta aldım (kurban bayramı bitiminde başlıyor-temmuz) nerden bilebilirim kovitin azacağını da 2,5 ay yine idari izinli olacağımı, sonuçta 9,5 ay çalışmışlığım var, ee izinlerde yazın kullandırılır normalde, beni bir bilgilendirirseniz, içime su serperseniz çok mutlu olurum, kendimi bu konuda çok darladım sıktım da. Herkese sağlıklı iyi günler