Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok sinirli biriyim, ilaçlar sakinleştirmiyor!

@Micro123,

Selam,

Hayattan alacaklı olduğunu düşünüp; hayalindeki standartlara da ulaşamayınca böyle -depresif/sinirli- oluyor insan.
Tabii bu benim tespitim. Youtube'dan takip ettiğim bir psikolg var: Tülay KÖK. Aşağıya bir kitabını da yapıştırıyorum, bu kitabı şuan ben de okumaktayım.

Umarım derdinize bir çare bir çare olur.

Geçmiş olsun.

(Tülay hocayla herhangi bir maddi alışverişimiz yoktur, sadece beğendiğim bir yazar/yotubır)

Sağol ama ben bu kitabı okudum zaten

İş uygulamaya gelince yine aynıyım

Hadi sen çok sinirlisin öfkeni birilerinden çıkarıyorsundur ben 10 senedir görmediğim kişileri kafaya takıp sinir oluyorum .

@Micro123 ilaç kullanıyormuşsunuz zaten rahatsızlıginızla ilgili öfkenizi yazarak neye öfkelisiniz kime öfkelisiniz. Herhangi bişeyler çizin ne olursa. Faydalı olur belki geçmiş olsun...

Kardeşim ben de öyleyim bir de eski boksörüm birini bi gün hastanelik edicem diye ödüm kopuyor..

Ben iki şekilde tedavi oluyorum daha doğrusu iki şey beni muzdarip olduğum durumdan kurtarıp moralimi yükseltiyor..Birincisi sigara ikincisi para..Para olmadan hiçbir aktivitede bulunamazsın bu hayatın gerçeği..Sigarayı tavsiye etmem ama bana iyi geliyo para ise bu sinirliliğin çaresinde biçilmiş kaftan..Buraya birkaç arkadaşın yazdığı tavsiyeleri bile pratiğe dökebilmen için iş ve para lazım..BIr kitap bile 300 den aşağı değil..Şu an işsiz ve parasızım dolayısıyla sinir kat sayım double double oluyor ben kendimi geçtim başkasına zarar vermemeyi ana plan olarak belirledim.Engelli statüsünden dolayı iş başvurularım da reddediliyor...Maalesef yanlış zamanda yanlış topraklarda doğduk..Adamlar üç kuruş vermemek için yönetmeliği değiştirdiler sakın bana para değil sağlık önemlidir edebiyatı yapmasın kimse.

Düşüncelerim böyle..

@UmbertoEco,

benim iş ve para konusunda sıkıntım yok hepsi var ama mutlu değilim
Başkasına bakıp acıyıpta kendi halime şükretmeyi de doğru bulmuyorum, benim için hoş bişey değil bu

Ben de insanlara bazen çok sinirleniyorum. Kaldırımı 3 kişi kapatıp uyuz uyuz yürüyen mi dersin otobüse seni ezip ayağına basıp inmeye çalışan mı dersin telefonda aşırı sesli konuşan mı dersin var oğlu var. Bu saygısızlıkları görüp sinirlenmemek elde değil

@Tyler D.,

Sen bu dediklerin reel yani anlık görüp yaşayıp sinirleniyorsun, benimkisi ise insanlardan nefret etme, düşman görme, tehdit olarak algılama
İşte şimdi Sabah uyandım bu saatler evdeyim odamdan dışarı çıkmadım aklıma beni sinir eden olaylar geçmiş insanlar ,hep adrenalin yaşadığım ters / olumsuz olaylar geliyor

Örneğin şimdi 17 yıl önce lisede yaşadığım küçük düştüğüm bi olay geldi aklıma

@Tyler D.,

İşyerimde evet haftaiçi sosyalleşiyorum onlarla ama haftasonu evdeyim daha çok uyuyorum

@Micro123, haklısın, insan içine çıkınca sinirlerim zıplıyor.sokaktaki kimseyi tanımıyorum ama hepsine kuşku ve sinirle yaklaşıyorum.markette kasa sirasinda çok kavga etmisligim var mesala,saçma ama oluyor işte.son çalıştığım okulda genel müdürün üzerine yurumustum mesala dovecektim.sonra kovuldum , kendime hakim olmam lazım ama olmuyor.

@Micro123,

Şikayet ettiğin zor iş işsiz birinin hayalidir,
Sabrınızı zorlayan yaramaz çocuk çocuksuz birinin rüyasıdır,
Çok küçük olduğunu düşündüğünüz ev evsiz birinin hayalidir,
Endişelendiğiniz mütevazi birikimler borç içinde boğulanların hayalidir,
Külfetli olduğunu sandığınız sağlık sorunları ölümcül bir hastalıkla mücade eden birinin rüyasıdır,
Sahip olduğunuz huzur keyif,rahat uyku,kolayca erişebileceğiniz yemekler bunlar savaştan dolayı zarar görmüş insanların hayalidir.
jackie chan

Üst Alt