Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuklarım için okul yardımı alabilir miyim?

bekone

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
9
Ben 26500 kusur alıyorum babam vede annem vefat ettikleri için hem SSK hem Bağ-Kur dan aylık alıyorum evde 4 kişiyiz 2 çocuk eşim ve ben ayrıca eşime GSS ödüyorum bu kapsamda çocuklarıma okul yardımında buluna bilirmiyim

TC Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Bu kurumla iletişime geçip bilgi alabilir ve yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Ya gittim kaç kere orada çalışan biri var beni fazla sevmiyor herhalde işimi her zaman askıya alıyor

Alamazsınız. Siz zaten asgari ücretten 4.400 tl fazla alıyorsunuz. Size ne yardımı yapılacak ki ?

Size yardım yaparlarsa haksızlık ve adaletsizlik olur ülkenin %70 e yakını zaten 22.104 tl alıyor.

Yetim maaşı olarak alıyorum ağır engelliyim belki alırım diye yazmistim

Sizin aldığınız maaşın ismi önemli değil ki, siz zaten çalışan bireyden 4.400 tl civarında daha fazla para kazanıyorsunuz. Bu yüzden size verilemez.
Engelli olmayıp çalışsaydınız zaten büyük ihtimal ile asgari ücret 22.104 tl alır üstüne yol parasını cebinizden öderdiniz Devlet de zaten asgari ücretliye yardım yapmıyor.

Anladım teşekkür ederim

Peki kusura bakmayın bir şey daha sormak istiyorum eşimimi GSS den çıkara bilirmiyim

Üst Alt