Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çkys'ye düşmeden rapor oranı düşerse atama iptal olur mu?

sabit01

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sağlık bakanlığa bir yakınım ekpss ile ataması oldu hemşire olarak. Herkes gibi o da bekliyor sisteme düşmeyi. Fakat geçen hafta bir telefon geldi Ankara'dan ve rapor süresinin dolduğunu yenilemesi gerektiğiyle ilgili. Bugün yenilemeye gittiğindeyse bana %20 oran verildi. Bu durumda ataması iptal olur mu?

Kazanılmış bir hak var iptal edileceğini düşünmüyorum. Bu konu merak edilen bir konu gelişmeleri yazarsanız seviniriz.

hayır söz konusu bile olamaz.cünkü kazanılmış bir haktır engel oranı %40 altı aranır iptal olması için buda raporunuzda mevcut değilse endişe edilecek birşey yok demektir..

bu durum için küçük bir araştırma yaptım. Daha önce gündeme gelmiş bir konu ve memurlar net vb sitelerde cevaplanmış. Eğer ataması yapılıp işe başladıktan sonra rapor oranı hergangi bir sebepten dolayı düşer ise hiçbir sıkıntı olmaz memur olarak çalışmaya devam eder. bunun emsalleri var. Yanlız rapor oranı 40'ın altında düştükten sonra çalışırken engelli haklarından faydalanabilir mi bu konu biraz tartışmalı. Sizin durum ise anladığım kadarı ile atamaya hak kazanmış ancak henüz ataması gerçekleşmemiş. Bu durumda emin olmamakla birlikte atama durdurulabilir. Dediğim gibi bu duruma pek hakim değilim. Sonuç ne olursa bilgilendiriseniz seviniriz

Üst Alt