Ben yeni vurundum Xeplion cinselliği mi etkiledi sperm geri çekilmesi bile yaptı zaman zaman. Yalnız şu husus var ki bu tür iğneleri Sağlık Ocağı Aile Hekimliği gibi yerlerde vurunursanız sıkıntı yaşayabilirsiniz bizzat TRSM'de vurununuz TRSM'ye kayıt olup muayene için olmuyorsa bile iğne için doktorunuzdan yönlendirmesini rica edebilirsiniz.
Örneğin: Abilify Meinatena X Şehri Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Acil servisinde vurundum 3-4 ay beni hadım etti. Aynı iğneyi bu sene TRSM' de vurundum hadım etkisi yapmadı 10-15 güne eski normal cinselliğe döndürdü başta biraz cinsel dürtüleri azaltmıştı dopamin engellediği ve prolaktini kısmen artırdığı için o da düzene girdi. Hatta TRSM'deki hemşire iğne standart olduğu halde danışanınız şu kişi miydi yanlış bir şey yapmayım dosyanıza bakayım dedi; demek istediğim bu tür iğneler ile bir süre hadım etkisi de yapılabiliyor.
Hatta Abilify Meinatana öyle bir iğne ki raporlu olduğu halde aile hekimi dahi yazamıyor bu da iğnenin hassas bir iğne olduğunu kanıtlar nitelikte.