Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chery marka araçları nasıl buluyorsunuz?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
221
Reaksiyonlar
189
Chery marka araçları nasıl buluyorsunuz?

Sonuçta çin malı....ben alır mıyım asla almam...ama günümüzde araba piyasası da belli...sanırım yedek parça sorunu hala devam ediyor....öyle okumuştum..

@sevals,

Bütün mallar neredeyse çin de üretilir yedek parçalar oyuncaklar telefonlar bilgisayarlar apple samsung çin de üretiliyor menşei farklı olsa da siz şimdi apple samsunga kötü diyebilir misiniz yanlış algı yapmayın chery euro encap dan 5 yıldız alarak güvenlik testini başarı ile geçmiştir

@alaattin41, ucuz işçilik ve vergi kolaylığı için o. yoksa kalite bakımından çin malzemeleri veya zanaatkarlık kullanılmıyor. Uzmanlar yine abd den.

chery kullanıcısı olarak cok memnunum. Renault kadar dangik bir araba kullanmadım daha önce

İstersen git al tutan mi var? Testleri geçmek içi standartları sağlaması yeterli zaten...ben güvenlikli araba tercih ediyorum....siz ilk kazada kağıt olanı tercih ederseniz banane....Çin pazarı çok geniş bir yelpaze...o konuda buraya yazamam...çünkü buraya sığmaz ....çin pazarı konusunda bitirme ödevi yazdım....o derece bilgim var yanı... algınizla mutluluklar size...

Çinde üretim başka Çin malı başka.
İzolasyonu kötü bu sebeple kasada paslanma durumu mevcut.
Yakıt tüketimi yüksek.
Şase, kasa eski araçlarına göre biraz daha iyi fakat mekanik olarak güven problemi var.

Yazılım Hatası var özelliklerinin çoğu çalışmıyor sürekli hata veriyor. Kronik kamera bozulma problemi var.
Araçta su sızdırma problemi var 1 kişinin aracı üretim kaynaklı su sızdırmasından pert gibi bir şey olmuş şikayet var da konusu var.

Hariç dediğin araba var demek ki...ben range de severim...oda güzel...tabiki zevkler ve renkler ayrıca herkesin bütçesine göre alacağı arabayi tercih eder....benim tercihim güvenlikten yana oldu ona göre aldım...

Ay ben dayanamicam buna cevap vericem. Tüm ön yargılarım rağmen eşimin isteği üzerine tiggo 8 aldık. Her bindiğimde araçtan özür diliyorum maşallahı var her konuda bni utandırdı.
Servis yedek parça vs konularında da çok iyiler. Ağlar genisletildi. 2 küçük arıza yaşadım 2sini de hemen o haftasonuna çözdüler. Aldığım Benzine su katmışlar, çok komik Bi paraya minimum ücretle 2 günde yaptılar mağdur olmayalım diye. Ben de Nissan vardı. Servis hizmeti net 2 haftaydı. Bakim onarım servis ben çok memnunum.

Üst Alt