Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çeşitli ortopedik engellerim var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Kayseri mehmet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim 2012 1. Engeli raporum 40 2015 yılında tekrar gittik 84 derece engelli raporum var ben 2001 yilida doğdum 2016yılı oldu halen ameliyat oluyorum sağ kalçadan femur başı aldılar protez taktılar 2014 de kadar sağ ayağından oldum 2015 de tekrar oldum sonra 9 ay oldu olmadı skolyoz ameliyatı oldum sırtımdan şimdi yurumemde sol kalça biraz sıkıntılı kemik ler birbirine surtusuyor ve yürümekte sıkıntı çekiyorum. Demem şudur ki ben araba alabilirmiyim ki

Alamassin.

Kayseri mehmet

Birincisi kendinin kullanacagi bir Araba Altman icin ehliyet Altman gerekiyor bunun icin 18 yasi gecmen gerekiyor. Ikincisi yine senin Adina fakat ailenin kullanacagi bir arac alman icin ozur oraninin yuzde 90 ve uzeri olmasi gerekiyor.

Ehliyet h sinifi ozurlu ehliyeti olacak. Rapor orani yuzde 90 ve uzeri alirsanizda mutlaka rapora arac alinacagini yazdirin. Bu arada orani yuzde 90 ve uzeri oldugunda mutlaka Mahkemeden size bir vasi tayini yapilmasi gerekir. Vasi yazisindada arac alinacagini belirtirin.

Üst Alt