Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çarşı içindeki engelli park yerlerinde süre sınırı var mı?

aiqzs

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar çarşı içlerindeki engelli park yerlerinde süre sınırı var mı? mesela çarşı içindeki trafiğin epey yoğun olduğu, trafik polislerinin sık sık turladığı, uzuun bi caddedeki park levhasında doğal olarak büyüüük bir P harfi, yanında küçükpuntalarla 30dk vede alt köşesinde bir tekerlekli sandalye amblemi var. bu 30dk normal arabaları kapsayan bi süremi, yoksa bizimi? bazı günler arabayı sabahtan akşama kadar orda bıraktığım oluyor, şimdiye kadar bir ceza yemedim ama bu şimdiden sonrada ceza yemiycem anlamına gelir mi?

Yol üstündeki park alanları için herkesle aynı şartlardayız. Özel bir düzenleme bilmiyorum. Trafik memurunun insiyatifi...

Sayın arkadaşım muhtemeldirki sana ceza yazmazlar. Ama o tek araçlık yeri tüm gün işgal edersen diğir engelli araçlar nereye park edecek. Doğru olan belli bir süre park edip orayı boş tutmandır. Bizleride düşün. Her özürlü park yerini bir arkadaş sürekli işgal ederse ne olur. Uzun süreli kalacaksan daha uygun bir park yeri bulman daha doğru olur.

sayın arkadaşım sende gel benim arabanın hemen önüne koy, hatta safları sıklaştıralım bikaç arkadaşı daha çağıralım :) bu sözünü ettiğim yer tek araçlık biyer değilki. park levhalarının olduğu yerlerde öne ve arkaya park menzillerini göz önünde bulundurduğumuzda peş peşe 20-30 aracın sığdığı biyer. cadde boyu biyer, ve gün boyunca yüzlerce aracın parkettiği biyer. devamlı polislerin gezip fazla durduğunu tespit ettikleri arabaların silgeçlerini kaldırdığı biyer.(şimdiye kadar benim silgeçlere müdahale ettikleri olmadı) hem zaten çoğunlukla orayı normal arabalar işgal ediyor. ben bindebir boş bulursam dalıyorum ve dalmışken gün boyu kıpraştırmıyorum işyerime çok yakın olduğu için.

peki engelli araç park yerlerine park eden engelli olmayan araçlar için bir yaptırım varmı biliyormusunuz

yollarda sadece engelli araç park edebilir levhası benim gözüme hiç çarpmadı. bu levhalardan yola çıkarsak onun için yaptırım olamaz. bahsettiğim levhalar benim yorumuma göre normal araçlar 30 dakika, engelliler saldım çayıra mevlam kayıra. bu levhaların dizaynından ben bunu anlıyorum. taki bigün ceza yersem ozaman yorumum değişir :)

Üst Alt