Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Caravella trasporter ve caddy için MTV'den muaf olur muyuz?

mufto 27

Aktif Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
76
Arkadaslar ben ikinci el trasporter caravella veya Caddy almayi düşünüyorum
Mtv oder miyim ve odemiceksem nasıl yapmalıyım nerelere basvurmaliyim başvuru süreci nasıl olacak

Şimdiden teşekkürler.

Motor hacmi 1.6 ve altındaki araçları alırsanız ÖTV ve MTV den muaf olursunuz, engel türünuz neydi acaba?

Hocam omurilik felciyim T4 T5 seviyesi göğüsten aşağısı his ve hareket kaybi

Sıfırda istedigim tarzda bir araç bulamadım begendiklerim ise bay bi pahali ve aile biraz geNis ondan dolayi ikinci el almak istiyorum Caddy trasporter
Sadece Mtv öder miyim onu öğrenmek istedim

Ödemezsem ne yapmm gerek başvuru süreçleri hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Yok MTV odemezsiniz, geçmiş olsun...

Teşekkür ederim engelliyseniz sizlere de geçmiş olsun sagolun

Engelliyim ama arada kalmış bir engelli, çünkü raporum yüzde kırk üzeri olmadığı için issiz ve hic bi desteği olmadan son paramn bitmesini bekliyorum. Çok güzel bir iş imkanı çıktı ama engelli statüsünden alıyorlar ve en az %40 olması gerekiyor, ben gibi olup da kırkı bulan raporlar alanlar var. Ben de bu forumdan öğrendim gördüm bunları, yeniden rapor almaya çalışacağım. Nasipte varsa el getirir yel getirir sel getirir deyip basvuracsgim bakalım...

Allah yar ve yardımcın olsun suret kardeşim sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak inşa Allah olur işin ve istediklerin hayırlısı ile

Amin, sizlerin duası herşeyden ileridir, Mevla neylerse güzel eyler...

Amenna ve saddakna biiznillah Allahın her yarattığı ve başımıza gelen hersey güzeldir. Çünkü Rabbim bizleri agir imtihamlardan geçiriyor ve bu bizi sevdiğini gosteriyor.
O'nun her eylediği güzel. Maşallah barekkallah.
Rabbim huzur sağlık ibadet aşkı ve iman versin kardeşimm.
Mubareklerin duası sizlerle olsun :)

Üst Alt