Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Evde boks torbası var. canim sıkılınca yumrukluyorum...Bowling oynamak ve boks spor salonunda öğrenmek![]()
Kick boksa başladım. Tekme yumruk derken ! 4 kez gittim yorgunluktan gidemedim! Param yanıyor!!! Calışıyorum ve okul var ev temizliği yemeği tek başına yaşayınca zorEvde boks torbası var. canim sıkılınca yumrukluyorum...![]()
Kick boks bir de çok karışık. Tekmeler özellikle zordur. Taekwondo 1. Dan biri olarak sadece boks ile devam etmeni öneririm...Kick boksa başladım. Tekme yumruk derken ! 4 kez gittim yorgunluktan gidemedim! Param yanıyor!!! Calışıyorum ve okul var ev temizliği yemeği tek başına yaşayınca zor
Bir de olduğu kadar. Aslında bu sporları sakin bir kafayla yapmak lazım. Meşgaleler araya girince enerji bitiyor...Kick boksa başladım. Tekme yumruk derken ! 4 kez gittim yorgunluktan gidemedim! Param yanıyor!!! Calışıyorum ve okul var ev temizliği yemeği tek başına yaşayınca zor
Calışıyorum eğitimle illeri derece Hollandaca kursunada baslixam ! Lityum ilacı bütün bedenimi ağrıt iyoKick boks bir de çok karışık. Tekmeler özellikle zordur. Taekwondo 1. Dan biri olarak sadece boks ile devam etmeni öneririm...
Bir de olduğu kadar. Aslında bu sporları sakin bir kafayla yapmak lazım. Meşgaleler araya girince enerji bitiyor...
Hollandaca? Neden Fransızca değil de Hollandaca? Ekserisi Fransızca öğrenirCalışıyorum eğitimle illeri derece Hollandaca kursunada baslixam ! Lityum ilacı bütün bedenimi ağrıt iyo
Hollanda’da yaşıyorumHollandaca? Neden Fransızca değil de Hollandaca? Ekserisi Fransızca öğrenir![]()