Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştırılamayacağı iş alanı kısmı boş. Acil bakar mısınız?

Rezber#

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporum da bu kısım boş sadece bir nokta koyulmuş o kadar Türkiye halk sağlığı kurumuna atandım cuma günü bitiyor evrak teslimleri vakit çok dar ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz sorun çıkar mı böyle göndermek zorundayım? İstenilen belgelerin 4. Maddesinin b. Kısmında görürsünüz rapor uyarısını yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Eğer ağır engelli değilseniz sorun çıkarmamaları lazım

Hiç birşey yapmana gerek yok bir eksiklik olursa sana bildirilir

Aynen bende gördüm halk sağlıgı kurumu raporda çalışıp çalışamayacak durumda olduğunun raporda belirtilmesini istiyor. Bu konu gerçekten çok sıktı artık net bir yönetmelik çıkarılması lazım. DPB yeni rapor alma diyor bazı kurumlar al diyor bazıları birşey olmaz diyor. Tam saçmalık

Şimdi çalışamayacağı alanlar dolu olucak ki ihtiyacı olan kurumlara ona göre atama yapılıcak, mesela benim çalışamayacağı alanda işitme yazıyor beni telefon işine vermezler, resepsiyona vermezler, işitme ile ilgili bir işe vermezler, Giresuna atandım atıyorum şu ilçede sadece evrakları düzenlesin bilgisayara kayıt etsin yeter diyen bir kadro boş beni direk oraya vericekler, eğer sizin çalışamayacağı alan boş ise demek ki santrale de verseler, resepsiyona da verseler işi yapabilirsiniz bence pek sıkıntı etmeyin verin raporunuzu bekleyin..

2015 Yılındaki atamalarda atandım benim de çalışamayacağı iş alanları kısmı boştu raporumu da 2012 yılında almıştım. İlk kuruma verirken raporu kabul ettiler bizim heyetimiz inceler size olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparlar dediler. Bende olumsuz olursa ne olur dedim. Yeniden rapor almanı isterler bunun için de size zaman verirler dediler. Aynı dedikleri gibi oldu. Çalışamayacağı iş alanları kısmı boş olduğu için yeniden rapor aldım ve işe girmem baya bi uzamıştı :)

O kısımı tükenmez kalem ile doldurup imza kase bassa olmuyor mu?

Hayır rapor üzerinde oynama yapılamaz

E peki nasıl olacak sil baştan tahlil mi yapacaz kağıdın aynısı bilgisayar da yok mu eklesinler ?

Tüm geçtiğin yolları tekrardan geçeceksin. Bana öyle yaptılar yani

Meb de daha önce atananlardan istememişler inş bu seferde sorun çikarmazlar. Sizden evrak tesliminden sonramı olumsuz olduğunu söylediler.

Sağlık kurulu daktilo ile düzeltebilirmiş... Siirt'te hastaneye gittim sordum şöyle bir durum var istiham kısmı boş raporumda dediler daktilo ile duzeltebiliriz sorun olmaz. Ama çalıştırılamayacağı iş alanları için de geçerli mi bu söylediğim bilemiyorum ama gidin bi şansınızı deneyin. Umarım sorun olmaz...

Üst Alt