Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışanlar tercih yapamayacak, tercih sayısı 30 olacak!

özcan kamil;

senin gibi cin fikirliler olduğu sürece bu memleket adam olmaz işiniz gücünüz şeytanlık allah akıl fikir vermiş çalışta benden yüksek puan al haspam benim öyle emeksiz yemek peşinde koşma..

banabak yezit ben hubuyar köyündenim önce laf atdigin kisiye bak burdan bir üflerim dahada kötü olursun benim pohanim 88 tamam akilli ol

ya arkadaşlar allah aşkına kendi kendinize vesvese yapıyorsunuz. Kim çıkarttı özelde çalışan tercih yapamaz diye. Öyle bir mantık olur mu? O zaman kimse tercih yapamaz. İstifa edicem tercih yapıcam demişsiniz:) bende özelde çalışıyorum üstüme almadım bile. Apaçık belli kamuda memur olanların tekrar tercih yapamayacağı onu söylüyor
bu madde. Memur olanlarda çalışıp emek verip girmişler sonuçta onlarında tercih yapması lazım ama bu madde onlar için özeli kim çıkardı allah aşkına:)

yok oyle degil arkadaslik kardeslik ve en iyi dostluklar kavga ile baslarmis corumlu hemserim benim

ben özür dilerim senden kusura bakma

Çalışanlar tercih yapamayacak diye bir başlık açılır mı yaa !!Çalışan memurlar mı işçiler mi?Her ikisi de mi? Çalışan engelli memurlar mı yoksa??Bu başlığı açan arkadaş cevap versin...Veremiyorsa bu konuyu kapaysın bence...Çünkü çalışan işçiyi tercihe almazlarsa dava açma hakkı doğar işçilere...Bir bilgiyi ya tam edinmek lazım ya da hiç konuşmamak lazım...!

ben şayet memur olsaydım hayatım boyunca tercıh yapmazdım cunku başkasının hakkı gıdıyor o şekilde boyle yapmaları guzel olmus zaten kadrolar az memur olan kardeslerımızde tercıh yaparsa bu sefer atamayı beklıyen kardeslerımız acıkta kalır kımse yanlıs anlamasın

Çünkü belediyede çalışan engelli kadrosunda olmayan işçiler var bildiğim...Onlarda sınava girdi...ondan soruyorum.. Yarın dpb yi arayıp hem kadro istiycem bir kez daha ve bu konularda ayrıntılı bilgi istiycem..

Zaten memur olmuş arkadaşlarımızı sınava almaları bile hata ayrıca...

directorm kardesım haklısın zaten tercıh yapamıyaklarsa nıye sınava aldılar cok zor durumda olan kardesleımız var bunlardan bırı benım yemın ederımkı ıssızlık yuzunden artık kafayı yıyecem dıyom keske bana bı kadro gelse copcu bıle olmaya razıyım

O zaman çalışan engelli bireyde gider dava açar alımları iptal ettir ise ne yapacaksınız haksızlığın daniskası...

Alımlar iptal olmaz bu engelli memur istihdam sınavı engelli memur TRANSSFER sınavı değil memur olan adam yer beğenmiyor sınava girip tekrar bi işssizn hakkına gasp ediyor öle dünya yok gitsin ozaman kpssye girsin.

Saçmalık madem çalışan engelli müracaat yapamayacak neden sınava girdik neden ÖSYM paramızı aldı. İlk başta diyecekti onu kamuda çalışan engelli sınava giremez çalışan engelli de sınava girmeyecekti.

Güldürmeyin beni ya adamların hangi dediği doğru çıktı ki bu çıksın kaldı ki normal KPSS de çalışanlar bile artık tercih yapabiliyor tabi ünvan değiştirmek şartı ile hemde onlarda bizdeki gibi tekrar tercih hakkı olmamasına rağman devlet personel başkanının dedikleri çıkmadı ki kimin dediği belli olmayan haber doğru çıksın boş haberler bizimkileri başlarından savmışlar işte

Eger ki calisan engelli memur (yhs veya memur iken ögretmenlik vs bitirmisse) ekpss'ye girip tercih vermesi engellenecek ve yönetmelik degistirilecekse, bir sürü engelli kamuda calisan arkadaslar mahkemeye verir, yürütmeyi durdurma kararida cikarsa (esitlik ilkesine aykiri durum olusursa) bütün sinava ve kuraya girip yerlesenler magdur olur, demedi demeyin. Bu ülkede adalet var. Officer moderatörün dedigi gibi taaa basvuru zamani kamuda her ne vasifla calisiyorsa basvuru yapamaz demeliydi, bitti, nokta. Sen basvuruyu kabul et, 20 lira al bir sürü engelliden, birde yasak getircem de, engelle, yeni yönetmelik cikartacagim de, yok öyle dava. Bence kimse sevinmesin, bencil olan arkadaslar ipin ucu her halukarda size de dokunur, demedi dmeyin.

Adli tatil başladı dava açsanda atanan atanır yürütmeyi durdurma filan olmaz kılıfına uydururlar:)Bu kararı bence kadro az diye aldılar.Hem kesin değil bu haber..

YGS-LYS zamanlarinda da neler neler cikti, bir sürü ögrencinin puanlari düstü vs, ne oldu karar geri tepti, kaldirildi, bir sürü ögrencinin puani yeniden hesaplandi vs. Bence siz bir daha düsünün, kilifa uydurma yapamazlar, karar mahkemeden cikti mi uygulanmali, siz de yanarsiniz, iyice bir düsün, yazdigim olayi bir hatirla derim.

Dediğim gibi bu benim tahminim kadrolar az diye böyle bir yol seçmiş olabilirler.Lakin ortadada kazanılmış bir hak var anayasada kazanılmış hak geri alınmıyor malum temel prensip.

neden işinizi beyenmiyorsunuz niye başkasının hakkına gırıyorsunuz olmaz calısan memur nıye tercıh yapcak kadron yokmu daha ne ıstıyorsun vallahı gunahtır yazıktır ya

Devran,
Şimdi atamada diyelim ki memur olarak işe girdin ilerleyen yıllarda tahsilini yükseltin ve mühendis oldun. Kadron var diye başkasının hakkını yememek için memur olarak çalışmaya devam mı edeceksin.
İlerisini düşün kardeşim zamanında atananlar kendilerini geliştirdi şimdi üst kadrolarda çalışmak istiyor ve bu hak ta en doğal haktır.

ılker abım haklısın ama kadrolar cok az en az 150 bin kişi atamayı beklıyor cok zor durumda olan ınsanlar var bıtanesıde benım artık kafayı yıyecem bazen sabahlara kadar uykum gelmıyor atanmasam ne olcak ne yapcam zor abı vallahı zor allah kımseyı ıssız bırakmasın zaten engellı maası verdıklerı bı 800 tl oda 3 ayda bır kım gecınır bu paraya hadı aylık 800 tl verseler guzel olurdu

kardeşim çlaışanda tercihyapabilir bunu enbaşından söelyip çlaışnlarıozman sınaa almıyacaklardı şimid songün gelmiş tercihyapamaz oldugülüm

sair aldatan kusu;
özelle alakası yok konunu sıkmayın canınızı. calısan memurları elemek ıstedıler tercıh yapmasın kadro az dıe eylemcilerin çalışanları satması sonucu yaptıgı telkinlerle ama yemedi cunku zaten yonetmelık var klavuzdada aynı sekılde yazıyor adam memurken sınava gırıp bransı pgretmenlık muhendıslık tenık kadrolar vs. kazanırsa gıdebılır bu normal kpss de boledır. emegımıze ve verdıgımız parayı gasp edıcek bı karardı bu. ve bu kararı savunan ohhh iyi oldu dıyen bı suru haktan hukuktan anlamayan ınsan vardı burdada memurlar nette de. sonuc ıtıbrıyel bole bısey zaten yapamazlardı ama boylece içimizdeki kalleşleri gormus oldum.

officer;
üstadım hiç kale almayacaksın bunları. adamlar kına yakmadığı kaldı bir tek. kpss de aynı sekılde. adam puanı alır ıster bransında atanır ıster memurluk secer atanır. sonra 2 sene sonra yapılan kpss ye tekrar gırer bu sefer esas ve sadece kendı bransında tercıh yapabılır atanırsa atanır. yonetmelıkte bu sekıdel zaten ıkıncı gırdıgın puanını bır kere kullanıyorsun onuda bransında kullanıosun duz memurluk olarak kulllanamıosun. adam ogretmense gıdıp ogretmenlık yazcak muhendısse muhendıs teknıkerse teknıker tabıkı yazcak. ben su anda kendı bransımda atanırsam dırek 600 tl zam alıyorum teknık hızmetlerdeyım dıe. emeklı maasıma ıkramıyeme yansıo otomatık 1 derece alıyorum bırsuru hakkım oluyor. bu işi yapan zaten ordakı eylemcılerın başı. daha oncede aynı sekılde faruk celıkle vıdeoları var. gırmesınler dıe ellerınden gelenı yapıyorlar. kardesım kpss de bu sekılde bu eziklik nıe sende bende gırıyorum sınava senın puanın benden ıyıyse zaten sen atancan ustelık sen heryerı yazabılırsın ben sadece kendı bransımı yazabılırım. hele de bu kadar kalleşi görmüşken burda inadına yazıcam

memur41;

memurken 2. girdiğin sınavda sadece kendi alanınla ilgili tercih yapabiliyorsa başka bi düz memurluğu seçemiyorsan ilk defa düz memurluk seçecek kişilerin de hakkını yememiş oluyorsun bu açıdan bi sıkıntı yok ozaman

Bende memurum sadece tekniker kadrosuna başvurucam. Gaziantepte kira fiyatları 1000 liranın üzerinde inş teknikerlik gelirde rahat bit nefes alırım

Hizmetliyim vhki ye gececek puan aldim calisan tercih yapamazda ne demek sinava girerken memuruz diye belirttik o zaman neden sinava almislar boyle sacmalikmi olur.

çalışanda tercih ayağpcak kim diiorsa yapaamz die sallıyorrrr 7şubatda ytönetmelik yayınlandıı songün terch yapamz die bir şey olamazzz

Üst Alt