Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Caddy marka aracın engelliye satışında % kaç indirim yapılır?

eryener

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
selam arkadaş bize sorum acil cevap verirseniz sevinirim sorum kedi araba (caddy) alan var mı fiyatı kaçtı özürlüye kaca malolduz

Kamyonet. otombil olunur mu ?

Ticari sınıfı araçlarda yüzde on indirimli
diğeri %40

Ticari araçlar kamyonet yazılır ve kullanım amacı hususi olarak geçer...
Kamyoneti otomobil olarak çevirtmezler.

Sayın adminler!. yüzde on kelimesi niye yazılmıyor ...

caddy ruhsatta kamyonet olarak geçer ve % 10 indirim yapılır . yanlız kamyonet ruhsatlarının biz engelliler için çok sakıncalı durumları vardır
1 ) şehir merkezlerine girememe
2 ) hız sınırı ş.içi 50 ş.dışı 89
3 ) her yıl muayene

eğer alternatif düşünürsen fiat doblo panorama modeli kamyonet olarak geçmez , otomobil olarak geçer . yukarıdaki sınırlamalar olmaz . şu an 73 000 tl en pahalısı ve % 45 indirimle yaklaiık 49 000 tl gibi bir rakama iner

saygılar

Dadaş kardeş Fiat sitesine baktım bahsettiğin araç bulamadım. Galiba güncelleşmiş ve değişmiş olabilir mi?

DOBLO FİYATLARI linki doğru kopyaladıysa bu araç arkadaşım . fiatın anasayfasında otomobiller puntasında yeni doblo panorama yazar . doblolarda sadece panorama modelleri otomobil geçer

saygılar

Bu araç iyiymiş..

Bütce ve sürüş zevkine uygun. Herkesin görüş açısı ve zevk meselesi farklı olabilir elbet..

temmuzda büyük ihtimalle alabileceğim araçlar listesinde . fiyat ,performans ,kullanım , ve ihtiyaçlarımı karşılayan en mantıklı seçenek . eğer sen önce alırsan test sürüşü yapmak isterim . haberin olsun :)

Elimde normal ticari doblo var ve ben kullanmıyorum. Ancak mecburi nedeni ile kullanma imkanım oldu dediğiniz gibi performans, kullanım ve ihtiyaç bakımından en iyisi. Aynı zamanda yakıt cimrisi, full+full araç almışız o yüzdendir. Performans ve görüş acısı mükemmel ama yinede şehir içi dolaşım için çok büyük. Bu nedenle ihtiyaç dahilinde alınması gerekiyor.

Not: lütfen yanlış anlamayın; Doblo sürücüsü kardeşimiz 6 saat sürüş ve 8 saat iş çalışma yorgunluğu nedeni ile aracını bana devretti. İllaki hevesim geldi diye o tür ticari araç sürmüyorum.

yanlış anlayacak bir şey yok arkadaşım . hevesim geldi diyede sürebilirsin kim ne karışırki ? ayrıca anlattığın gibi özellikleri iyi bir araç . ayrıca engellilerin en büyük sıkıntısı olan bağaj konusunda en geniş bağaja sahip . fiyat olarak uygun . yedek parça ve servisi gayet iyi . yakıt konusunda iyi . doblo kullanıcılarının en büyük problemi şehir merkezlerine girememe ve hız sınırı ile her yıl mayene sıkıntısı eğer bu sıkıntıları olmasa piyasada mevcut doblo sayısından 3 kat daha fazla doblo görürdük bu bir gerçek herkeze sorabiliriz . biz engelliler için bu arabayı alırsak bu sıkıntılar olmayacak bu avantaj . dez avantajı ise 5 yıl sonra satarken biraz zarar ettirir ama en hızlı bizim aracımız satılır çünkü 2. el doblo alıcıları aynı fiyata sınırlama olmayan dobloyu tercih eder . para zararı nı ise rahat kullanırak tölere etmiş oluruz . bizim için gerçek sıkıntı ise eğer aracı 5 yıl dolmadan satarsak çok zarar ederiz o kadar . değer mi değmez mi ona karar vermek bize kalmış
saygılar

biz burada %98 engelli bi akrabamız için citroen berlingo aldık bildiğim kadarı ile ötv nin %15 ini ödediler ..

Üst Alt