Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da EKPSS'ye girecek olanlara yardımcı olabilirim

aycannnn
maliye düşünüyorum mezun olduktan sonra lisans ekpss ile bakanlıklardan birine girebilir miyim ya da müdürlüklere

şimdi ortaöğretim ekpss gircem bursa nilüferde ekpss kursu acılıyo mu bi bilginiz var mı nerden müracaat edebilirim

Bursa kent konseyinde kurs kayıtları başlamıştır. Ocakta başlayacak kurslar

asigenc_61;

bşvuruyu nereye yapacagız ve ücretlimi kardeş

MUHAMMED YAKIN;

Bakanlık müdürlük olayında biraz torpil ister gibime geliyor yanlış bilgi vermiyimde , ama maliyeyi bitirdikden sonra o bölümle alakalı bir kuruma ataman gerçekleştirebilir vergi dairesi gibi yerler.

kurs nerde olacak peki ? ben görüklede oturuyorum şimdi nilüferde pc sertifikası için halk eğitime gidiyorum nilüferde acılıyosa mu ekpss kursu bilginiz var mı orda gitsem merinos falan biraz uzan kalıyo görükleye

busmek heykel ile görüştüm merinosta bu konu üzerine çalıma yapılıyor anket v.b. düzenleniyor netleşen durum yok netleştiğinde benimle kursta bulunma ihtimalim var matematikte yardımcı olmak ve sınav açısından genel bilgilendirme amaçlı

Arkadaşlar busmek kurs daha açmadı belli değil ama bursa kent konseyi aciyo kendim bizzat kayıt yaptırdım ocakta kursların başlayacağını bize bildirecekler telefonla

asigenc_61;
busmek merkezi merinosta ve kurs açılırsa busmek tarafından açılacak kesinleşen durum yok açılmıcak demedim

MUHAMMED YAKIN;
merinos kent konseyi busmek merkezi tarafından açılacak farklı bir yerde düşünülen bir durum varmı bilgim yok

Merhaba. Ben de sınava gireceğim. Üniversite 2. sınıftayım o yüzden ortaöğretim diplomam ile gireceğim. Üniversite eğitimim bitmeden bu sınav ile atanırsam üniversite eğitimim tamamlandığında tekrar sınava girmek zorunda mıyım? Sanırım okuduğum bölüm ile ilgili iş yapmak istiyorsam zorundayım, öyle mi?

cennetgülsevdi;

ortaöğretim mezunu olarak atamanız yapıldığında önlisans veya lisans hangisini okuduğunuzu belirtmediğiniz için lisans kabul ederek açıklıyorum lisans diplomanızı aldığınızda kadro dereceleri v.s. tekrar hesaplanır ve bitirdiğiniz bölüme uygun kuruma geçiş talep hakkınız var herhangi bir sınava girmeden

arkadaşlar nilüfer ihsaniye'de vergi dairesinin arkasında engelliler hizmet binası var orada da açılacakmış ben kayıt oldum 9 ocakta açılacakmış

Üst Alt