Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da EKPSS'ye girecek olanlara yardımcı olabilirim

yunusbursa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben ömss sınavından atandım sınavın içeriği uygulanma şartları soru tarzları hakkında eğitimini aldık bursada oturuyorum ekpss sınavı ile ilgili yardım isteyen olursa bursadan bana ulaşabilir.

Kaç puan ile nereye ne mezunu olarak atandınız?

birkan01;

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı Ortaöğretim 86 Lisans tamamlamak üzere sınava hazırlanıyorum

S.a ben 38 yaşında yüzde seksen engelli ilkokul mezunuyum daha önce hic sinava falan girmedim ne yapmam lazım detaylı bilgi verirseniz sevinirim inegolde ikamet etmekteyim.Allah razi olsun

ZİHNİ SÜMBÜL;

ilkokul mezunları kura başvurusu yapıyor sınav başvuru tarihleri açıklandığı zaman ÖSYM merkezlerine kura ile atama başvurusunda bulunmanız gerekecek

86 puan için kaç net yaptınız ? Son olarak ne tarz işler veriyorlar ?

birkan01;
45 doğru ben bilgisayarda işlem yapıyorum veri hazırlama kontrol işletmeni ünvanım 47334 kişi içinde sıralamam 1530

yunusbursa;
uludağ üniversitesi nde matematik okumak üzere sınava hazırlanıyorum ortaöğretim-önlisans-lisans ekpss hazırlananlara matematikte yardımcı olmak isterim.

Teşekkürler yani biz sinav olmuyoruz anladığım kadariyla ilce merkezkerndende basvurabilirmiyiz suresiz raporum var 2008 de agir engelli herhalde bir problem olmaz

bende aslen bursada oturuyorum .eğitimim nedeniyle izmirdeyim doktor bana %100 engelli raporu verebileceğini söyledi henüz sonuçları almadım...bu sene lisans mezunu olucağım ekpss'ye girebilir miyim ? bu konuda hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ...

CEREN16;

EKPSS'e girebilirsiniz. geçici mezuniyet belgesi ile sınav için başvuruda bulunup atama zamanı gelene kadar mezun olmanız gerekmektedir.

aycannnn;
Bu konuda farklı bir ilde kursa katıldım Türkiye de bu konuda ilk kurs açan merkez oldu çalışma düzenime gelince haftasonu cumartesi-pazar yarım gün kursta ders dinledim

ZİHNİ SÜMBÜL;
İnögöl de bulunan ÖSYM merkezleri ile irtibata geçebilirsiniz

CEREN16;
Soruyu genel hatları ile cevaplamaya çalışacağım Ortaöğretim mezunu olarak başvurunuzu yaparsınız çünkü sınava başvuruda şuandaki öğrenim durumu baz alınır lisans tamamladığınız zaman bitirdiğiniz bölüme uygun kuruma geçiş talep edebilirsiniz

Arkadaşlar bende bursada oturuyorum sınava ilk kez girecem önlisans olarak kursa gitmek istiyorum veya calisabilecegim bir kaynak yardımcı olun lütfen kaç puan almam lazım atanabilmek için işitme ve bel engelim var hangi hangi branstan girecez sınava

CEREN16;EKPSS'e girebilirsiniz. geçici mezuniyet belgesi ile sınav için başvuruda bulunup atama zamanı gelene kadar mezun olmanız gerekmektedir.
En dogru cevabi birkan01 arkadasim vermis,sagolasin arkadasim.Bende bir soru sorsam, zahmet olmazsa?Matematikten yüzde, ya$ ve kümeleri anlatabilir misiniz desem? Kolay formüllü yani. Örnekler çözmenizi rica etsem, yardimci olmaniz acisindan. Ínanin cok makbule gecer. $imdiden cok tesekkürler, anlatmasanizda sagolun.

asigenc_61;

önlisans olarak başvuru yapacaksın bitirdiğin bölüme göre nitelik kodları uygun olan tercihler yaparsın kaynak basıldımı basıldıysa basım yapa yayınevi ben bilmiyorum matematik konusunda ben yardım etmek isterim bu arada önemli bir not: ösym nin tüm sınavları sıralama sınavıdır puan değil % lik dilim yada başarı sıranız sıralamanıza bakın kendi adıma bir örnek vereyim ben ilk tercihlerde sadece malatyada tercih yaptım atanamadım 2. tercihlerde 1. tercihim geldi istanbul bunda diğer bir etkende sınav ilk kez uygulanmıştı bu yüzden bu ihtimali biliyorduk puanım:86,11417 %4 lük dilimdeydim (47337 kişide 1530. oldum)

suyum;
ben detaya girdim biraz ben size sınavda yetecek şekilde pratikler açıklıyayım

yunusbursa, cok iyi olur aslinda, sevaba girersiniz inanin. Encok takildigim konu (önlusans ömss de sorulmuus) kümeler, yüzde problemi, yas problemi, birde geometrode bilmem kac metre kare mi santim mi ne veriliyorda, kac parca kare cikart diye sorular oluyor. Anlatamadim ôzür dilerim, bir diktörtgenin sekli ciziyoruz hani soruyu cözerken, bir kenar uzunlugu veriliyor da, kac kare cikar diyor. Öyle sorular nasil cözülür ki, ben hic yapamiyorum :(

demin mesajda cevapladım sayfada sorun olmuş göndermedi tekrar yazacam

Elleriniz dert görmesin, allah razi olsun sizden. Cok sagolun.

1. yüzde elimizdeki miktar A olsun %x fazlası A*(x+100)/100 %x eksiği A*(100-x)/100 2. yaş kaç kişi olursa olsun yaşlar farkı değişmez yaşları ayrı ayrı istediğinde denklem kurun 3. kümeler ben formüle dayalı çözmediğim için ezberimde değil formülleri diğer belirttiğiniz geometri sorularına bakmadan çözümünü söyleyemem

Tesekkürler yunusbursa arkadasim, isteklerimle (sorularimla) yordum sizide. Íyí aksamlar diliyorum

suyum;

Anlamadığınız matematik konularını google'dan arayıp videolu ders şeklinde izlerseniz faydası oluyor çok

Íste nasil aricam konu olarak. Bazi videilar ücretli acilmiyor :( misal o sordugum geometri sorusunun konu basligini bilmiyorum :(

bu sınavda kaç soru soruluyor ve ne kadar net yapmamız lazım sınavı kazanmak için...

Ösym'den arastirip bakabilirsiniz.

şu an bende bursadayım bu sene ortaöğretim mezunu olarak sınava gircem nasipse aynı zamanda üni. sınavım da var sizce bursada hangi bölümü okuyabilirim tm bölümü olarak ibfden

yunus bey kaçtane matematik yaptınız busene bende gireceğim matematik sıfır bende sıfırdan ögrenebilirmiyim sizce

DELİ YÜREK;
15 soru 5 dakikada formülsüz çözüm

MUHAMMED YAKIN;
ÖSYM kılavuzlarını inceleyebilirsin

CEREN16;
30 genel kültür 30 genel yetenek var genel yetenek te 15 matematik 15 Türkçe sorusu var genel kültür soru dağılımı aklımda değil

suyum;
rica ederim elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım

DELİ YÜREK;
matematik öğrenciler tarafından ezber şeklinde çalışılır bu çalışma yanlış soruların çözümünü ezberlemek yerine çözüm yolunu anlamaya çalışın bu şekilde başaracağınıza inanıyorum çünkü ezberlenen bilgi unutulmaya mahkumdur

yunus bey sizle nasıl iletişime geçebilirim bi facebook adresiniz varsa
verebilirmisiniz ????

muhammed bey siz hangi bölümü okumak istiyorsunuz ??? bursada

Üst Alt