Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa meb'e atananlar kimler?

özer özkan

Aktif Üye
Konular
113
Reaksiyonlar
2
ben ekpss 2016 sınav sonucum sonunda tercih yaptım ilk tercihde bursa milli eğitim'e atandım
bursa meb'e atanan var mı'

Hakkınızda hayırlı olsun. Bursalı değilsiniz sanırım Bursa hakkında sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz.

Atanan arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun, nilüfer ilçe mem'deyim yolu düşenler beklerim ;)

birkan01

ben izmirliyim adım özer soyadım özkan
şimdi izmirde büyükşehir belediyesine ait toplu ulaşım araçlarından faydalanmak için aile ve sosyal politikalar bakanlığı engelli kartı kullanıyorum aile ve sosyal politikalar bakanlığı engelli kartı bursada burulaş otobüslerinde geçerlimi

hayırseverizmir

Evet geçerli. Bursa'da sağlık raporunuzla beraber Bukart çıkarılan yerlere gidiyorsunuz. ( Arabayatağı metro istasyonu - Şehreküstü metro istasyonu - Üniversite metro istasyonu) sadece buralarda var kart çıkarılacak yerler bunlardan birisine gidiyorsunuz. 2 yada 4 adet resimle beraber tabi. Yıllık ücretsiz kart veriyorlar her yıl 15 TL civarına yeniliyorsunuz. Sadece günlük 10 defa binme hakkınız var 10'dan fazla binemiyorsunuz.

izmirde geçen aile bakanlığı engelli kartı neden bursada geçmiyor ne saçma uygulama hükümet kararını uygulamayan belediyeleri görünce sinirim tepeme cıkıyor yani bursa belediyesi hükümeti tınlamıyor.birde biniş izmirde olsa hemen belediyeyi mahkemeye verilir bursa ankara istanbul oldumu boşveeer diyorsunuz hem ben mecburmuyum her ilden engelli kartı çıkartmaya

ben atandım kardeşim varsa sorun cvp layalım

Sen bursa meb ara ben Yalovadan gittim evrak için çağırdılar dilekçe verip Yalova ya kaldırdım tayinimi şimdi Yalova mebden haber bekliyom

bu arada kendi isteğimle ikamet ettiğim izmirde kalma hakkımı kullandım bornova milli eğitimde göreve başlayacam

Üst Alt