Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa MEB'e atananlar, durumunuz nedir?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
yaşadıgım şehıre atandım geçen hafta cuma gıttım bır kaç evrak ımzaladık sonra benı arıycaklarını söyledıler ama arayan yok tekrar onları aramalımıyım...yoksa arıyıp kızdırmıyalım mılletı ...

rabbim hayırlı etsin.kaç puanla atandınız.atanıpta bir köşeye çekilmeyiniz. 3.atamayı almak için bizlere destek veriniz.

köşeye çekılmedım kardeş .Allah sızede nasıp etsın 84 küsür puanla meb hızmetlı olcaz inş.rabbım sızlerede nasıp eder inşallah.

inşallah.bizde 79.42 de kaldık tekrar bir atama olursa belki atanırız.

inşallah kardeş senınde epey yuksekmış bır atama olursa kesın atanırsın...inşallah.

Bursa meb atananlar

bursa meb atananlar işe başlıyan varmı .daha ne kadar beklıycez haber aalan varmı arkadaşlar...

bu gün mili eytımı aradım .bir kaç gün şehir dışında işim var çıkabılırmıyım .nezaman başlıycaz dedım.gün vermedı gıdebılırsınız sorun olmaz dediler...

İkimizden başka bursaya atanan yok bu sitede galiba pasini beni sorsam günde 10 kez tele bakıyorum arayan varmı diye yani iç guveysinden hallice durumum

Üst Alt