Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bunlarda benim karakalem elbise tasarımlarım

deniz hacer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
04032009878l.jpg

04032009880.jpg

04032009884.jpg

04032009886.jpg

04032009888.jpg

05032009896r.jpg

09032009909.jpg

sevgili hacer bence karakalemden ziyade renkli kalemler çalışmalısın inan bana bu daha eğlencei ve zevkli gelecektir;)emeğine sağlık deniz kızını andırdı bana bu tasarım

Woww.Harika çizgiler.Bunların devamıda var biliyorum.Emeğine yüreğine sağlık arkadaşım.Başarılarının devamını dilerim.

[FONT="Comic Sans MS"]Emeğine sağlık arkadaşım..[/FONT]

Arkadaşım çok güzel çizimler devamını bekleriz...

Teşekkürler arkadaşlar sağolun.Lodos hocamın motivasyonu olmasaydı belkide göndermezdim.

bunlar birer saheser olmuş:) profesyonel olmasnda belki onlara taş çıkarırın kalemine saglık...

çok güzel resimler eline sağlık.8 yaşındaki kızımada gösterdim çok beğendi.benim kızımda resim yapmaya çok meraklı.

abicim bence hepside berbat olmuş...senin başka işin gücün yokmu yavvv...bi insan önce bişeyi yapınca bakar nasıl olmuş diye yavv...hadi sen bi eser yaratmanın heyecanıyla farkına varamadın berbat oluşunun...bunlardamı görmedi ki senin poponu kaldırmak için hepside şaheser oldu demiş....yalanıjn bukadarına PES VALLA
hepside şaka hacar...valla ben anlamam böle entel dantel olaylarından...ama yinede güsel olmuş açık yüreklilik ve tüm doğru düşüncelerimle söylüyorum bak..essahtan vallagüzel olmuş ellam.....bu güzellikleri çıkaran insanın yüreğide güseldir heralde....allaha emanet ol allah yar ve yardımcın olsun şekerim....byyyyyyyyyyy

teşekkürler alfonso tarzına uygun yorum yapmışsın.şaka olduğunu biliyorum.şaka olmasada önemli degil içinden geleni yazmışsın.teşekkürler.

Ellerinize sağlık.
Umarım daha kendi tasarımlarınızdan birini de olsa bir defile de sergileme şansınız olur.

valla erkek gözüyle baktim iyi gibi görünüyo bakınca ama herhalde hacar yapınca kesin iyisini yapar bu zamana kadar hep iyisini yaptı ne yaparsa bunuda kesin iyi yapar eline sağlık bundanda sınıfı geçtin hadi bakalım başarıların devamını dileriz her konuda ....

Eline sağlık Hacer. Devamını bekliyoruz:)

[ame]http://img5.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img5/715/12393862697ul.smil[/ame]

Arkadaşım bu çizimler çok hoş olmuş.Sen iyice işi büyüttün.Emeğine sağlık.Başarılarının devamın dilerim. +10

Arkadaşım gerçekten çok güzel olmuş. Eline sağlık...

Çizimlerin bencede iyi.Bende senelerdir kara kalem çizimleri yapıyorum.Zaman bulursam bende buraya koyacağım.TOnlama ve tarama yaparsan resimlerine daha iyi bir boyut kazandıracağını düşünüyorum.

Güzel çizimler arkadaşım,çizdikce daha da geliştireceğine eminim :)

Üst Alt