Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugünlerde feci salgın var..?

ekol

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
öyle boyle degıl çok fena grıp olmusum ya ,pazartesıden berı gecmedı gıttıı,dıkkat edin arkadaslar siz nasıl geçiriyorsunuz

Bir arkadaşım da öyle çok hastaydı. Acile gidip iğne vurdurdu. Biraz rahatlamış. Daha iyiymiş.

@VİSAL-İ BAKİ,
aynen aslında gıdıp ıgne vurdurmak lazım ama hastanelerde tıka basa dolu

@Ahmet T,
grıp aşısı işe yararmıki viruslerde kendını gelıstırıyor ,gerçi grıpmı nezlemı coranamı domuz grıbımı hepsının belırtılerı aynı gibi.

Aynen millet hasta grip ve korona benzeri soğuk algınlığı

İşşiz kalıp düşünmekten se uyuz olup kaşınmak iyidir iyi

1 haftadır bende hastayım herkes kendine dikkat etsin. acilde doktorlar bakmıyor iğne yapmıyor serum vermiyor her gelene ilaç yazıp yolluyor şu son 1 haftada ilaca dünyanın parasını ödedim. kazandığımız hep eczaneye gidiyor...
ben bugün dahiliye ve kbb ye gittim gene ilaç yazdı bakalım nasıl toprlayacaz...

Üç kural neydi,
Maske, mesafe, hijyen
Unutmayın

Arkadaşlar aslında bağışıklığı güçlendirmek çok önemli. C vitamini ve sirke kullanın. Takviyelere her daim ihtiyaç var. Çünkü artık yediğimiz hiç bişey den vitamin alamıyoruz

Grip aşısı olmuştum. Uzun zamandır hiç hastalanmadım. Herkese geçmiş olsun.

Her yıl grip aşısı olurum. Hiç bir zaman bunalacak düzeyde grip olmam. Etrafımda bir sürü kişi acayip hasta şu anda. Feci bir influenza salgını var. Yüksek ateş, öksürük, halsizlik…

Grip aşıları her yıl güncel virüslere göre yenilenir. O nedenle de oldukça etkilidirler

Arkadaşlar her yıl Bülent Bey'in dediği gibi grip aşısı olunuz kış aylarinin insanın en büyük düşmanı griptir.giyiminize yemenize icmenize dikkat edin hepsi bu bol bol C vitamini tüketmeye gayret ediniz

Herkes öyle zannediyor da Bu hastalıklar öyle acilde vurulacaginiz 1 iğneyle ya da alacağınız 1 serumla geçmez. Hastanede doktorun size vuracağı maximum iğne ateş düşürücü. Bunu olsan olmasan ne? İyi beslenin. Gerekirse doktorun vereceği ilaçları kullanın. Hatta tatil değilse bu hastalıklar için acili de meşgul etmeyin. Ertesi gün aile hekimine gidin. Bir de Bizim hep yaptığımız bir şey. Enfeksiyona yakaladığımız zaman d vitamini ampulü kırıp içiyoruz. D vitamini bağışıklık için çok önemli. Sanki bu ampül d vitaminini bayağı yükseltiyor. En son d vitamini 75 çıktı. Şok oldum. Ama arka arkaya çok içmeyin. Zehirlenme yapar...

Ben de uyuz olmuşum ya

Ağa o çok sakatmis. Aman kendine İyi bak. İyi bir cildiye uzmanı bul ve doktorun dediklerini aksatma. Geçmiş olsun...

Valla yemeklerden soğanı,sarımsağı eksik etmeyin. Kivi, mandalina, portakal, greyfurt, limon. Normal çay yerine kuşburnu çayını tercih edin. Gribe yakalansanız bile hafif anlatıyorsunuz. Tabi uyku düzeninizi eksik etmeyin. Hastalıkların çoğu uykusuzlukdan kaynaklanıyor. Vücudu iyi şarj etmezseniz, piliniz çabuk biter.

risk grubundakilere devlet ücretsiz yaptırıyor. Ben para ile yaptırıyorum.

Salgın dönemi haricinde şirketin zorlaması ile 4 kere falan grip aşısı yaptırmışımdır. İş hayatım boyunca. Hepsinde de tam hastalanacakmisim da olmuyormuş arası hissi ile bütün kışı geçirdim. Belli aralıklarla denediğimde hep böyle oldu. Zorunda kalmadıkça yaptırmayi düşünmüyorum.

Ve şimdi hastayım :) öksürük ateş

Feci salgın diye yazılmış gripten farkı ne merak ettim

Çok basit salgınlara odaklandık ve bunlar hakkında konusup durduk. Türkiye'de ki en büyük salgın
Her yaş seviseyinde Kişiliksiz karaktersizlik, manevi duygularda erdemlerde çürüme, para uğruna insanların açgözlü, edepsiz hayasız oluşu, saygısızlık, empati ve sempatinin kayboluşu...vb salgınlar Türkiye'nin büyük coğunluğunu etkilemiş durumda...

Domuz gribi hortladı diyorlar....grip aşısı asla olmam...ellerimi mümkün olduğunca yıkamaya özen gösteririm...vitamin almak çok önemli ozellikle hastalanmadan önce...çok hastalık geciyorsaniz kan tatlilerini 6 ay arayla yaptırıp vitamin değerlerinize baktırın....

Bunlar havadan oluyor, nerde o eski kışlar, bir arkadaş vardı küçük yaparken havada donmuş

Grip aşısını ve zature aşısını ihmal etmeyin arkadaşlar özelikle kronik hastalar 55 yaş üstü ihmale gelmez

@sevals dogru söylüyorsunuz . Grip soguk algınlıgı sürekli vardı önceden .. çeşitli isimleri yoktu .. hareketsiz yaşıyor insanlar saglıklı insanlarda hareketsiz yediklerimiz katkılı ilaçlı kar yagmıyor. Fazla grip ilacı kullanmakta grip yapıyor belki en ufak bir belirtide grip olacagım diye düşününcede hasta olur insan . Hijyen uyku beslenme bol sıvı alımı. Vitamin genel olarak insanlarda eksik . Grip aşısı sanırım hafif atlatmayı saglıyor. Keşke kar yagsa kayabilen kaysa kartopu oynayabilen oynasa kardan adam yapabilen yapsa. Bunların hiç birini yapamayan varsa aramızda..kıyafetlerini sıkıca giyip kahvesini eline alıp birşekilde dışarı çıkıp buz gibi havayı içimize çeksek ne güzel olur....

Kar yagışını izlesek

Herkese iyi günler boğazımda ağrı var balgamlı öksürük mevcut halsizlik ve baş ağrısıda var acaba boğaz enfeksiyonu mu mevcut ?

Havadan olabilir nane limon içine birazda çörek otu koy

Her enfeksiyon ciddi değil ve ilaç kullanımı gerekmiyor. Ne enfeksiyonlar var insanı ölüme götüren... Basit bir halsizlik veren de enfeksiyon, insanı komaya sokan da.

Üst Alt