Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugünkü çiçekler kime gitsin🌹🌷💐

Allah iyiliğinizi versin 🙂 sesli güldüm.

Kendi kendine çiçek göndermek yeni moda oldu sanırım 😅

Çiçek bile gönderemiyoruz ya, tehdit ediliyoruz bana niye göndermiyorsun diye.. nasıl bir kafa bu ya 😂

Esra'ya gönderelim bu seferlik 🫣

@Dilhun,

Son düzenleme:

" Annelere "

ic68q09.jpeg

Bana niye göndermiyorsun mu?Tehdit mi?😂
Ben de buna sesli güldüm.
Benim için yeni moda değil aslında, arada bir buket alıp kendimi şımartırım 🤗😉 Bir de böyle sanal olsun dedim 🤭

Teşekkürler 🙏🏻 🥰 @OğuzHan112

İnsan kendine de cicek alabilir neden şaşırdınız ki🤔ben özellikle saksıda alıyorum😊😂

Bugün beni gururlandıran canım çocuklarıma gelsin 💐

Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize. 🌹

Bu güzel günleri bizlere armağan eden Başta Mareşal Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere, Şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş Gazilerimize, onların nesline gelsin❤️🇹🇷❤️🇹🇷🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Babalar, annelere, ablalara, abilere, kardeşlere, yeğenlere, kuzenlere, amcalara, dayılara, yengelere, Şehit ve gazi ailelerine, Şehitlere ve gazilere, kimsesizler mezarında yatan kimsesizlere, huzur evindeki yanlız kalmışlara, komşulara, yuvada ki çocuklara, sığınma evindeki kadınlara herkese gelsin bu çiçeklerle birlikte iyi bayramlar....🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🥰

Üst Alt