Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

Kankamla buluşunca benim rahatlık. :D 1991 Formula 1 Britanya/Silverstone Grand Prix'inde, Ayrton Senna'nın yakıtı bitince pistte kalıyor. Nigel Mansell bilerek durarak, Senna'yı aracının Sidepop'una alıyor. Görevli arkadaş; Senna'ya bir şey olacak diye müdahale edince, Senna, "karışma" anlamında tekmeyi atıyor. Nigel Mansell da şampiyonluk rakibini büyük bir ciddiyetle pite götürüyor. :D Formula 1'in en ikonik ve komik anlarından birisi; Mansell aynaya bakınca Senna'yı görüyor, Senna da sanki Üsküdar minibüsüne son anda binmiş gibi. :D 1 yıl sonra olacakları düşününce daha komik oluyor. :D
1991-" Gel Ayrton, seni ben bırakayım." :D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
1992 Monaco- "Sağ ol Nigell. Şimdi 7 tur arkada kal. :D 😁😁😁

İş arkadaşımın numune odasının ışığını yakıp numune araması lazımken, karanlıkta telefon ışığıyla numune araması, ben de diyorum, "Nerede bu?" meğerse karanlıkta arıyormuş. :D

@trueliving, Karanlıkta düşüp bir yerini kırabilirdi, yeni işe geldiği için ışığın yerini bilmiyormuş. Allah korusun ona bir şey olabilirdi, o zamanda aylarca eleman gelmeyeceği için iş yeri zorda kalırdı.

Bilgisayar şifremi Formula 1 uyarlı yapmam. :D 🇧🇷 🏎️ 🏁 🏆 :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Üst Alt