Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

@Dilhun, Daim olsun canım. 😊

Benimde aklıma bugün bakkal işin çıraklık yaptığım zamanda olan anım aklıma geldi. O zaman Koklear İmplant yoktu, iki tane işitme vardı ve iyi anlamıyordum. Servis topluyorum, Filiz teyzeye geldim. Muhtemelen vefat etmiştir; vefat etmişse Allah rahmet eylesin, sağ ise sağlıklı ömürler. -Emrah, salatalık istiyorum. diyormuş, anlamıyorum. En sonunda:
- Hıyar istiyorum lan. dedi. Anladım o zaman. 😁😁😁🙈

Arkadaşla futbol hakkında konuşurken, Bayern Münih yerine, Bayern Münir yazmam. 😁🙈⚽️ Sanki Münir Özkul'u yazıyorsun deli. 😁😁😁🙈

İlacı içeceğim; poşete uzandım, ilaç diye ilacın boş kutusunu koymuşum. :D Klasik Balık burcusun Emrah hoca.... :D

Öğrenci hakkında duygularımı yazacakmışım, anı olarak saklayacaklarmış. İyi hadi kırmayalım dedik de mübarek, kızların hepsi defter getirmiş. Cuma gününe erteledim artık yapay zekadan kopya çekerim :)

Bir takipçimin evvelce yazdığı, "3 aylık aşk için 2 tane roman ve tarihi finali bıraktın. Bir daha çift taraflı bir aşk olursa, garanti ansiklopedi yazarsın." :D :D Tövbe tövbe. :D

Ulan Emrah, diyetisyenine bile 1992 Monaco'yu seyrettirdin; bu gidişle İstanbul'da izlemeyen adam kalmayacak. 😁😁😁🙈🏎🏁🏆

İş arkadaşıma ettiğim iltifat, hafta sonu enerjisini aldı. Benim gibi kankilerinin olması avantaj. 😁🥰

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri