Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu tercihlerde bulunduğum ili yazsam sadece atanma oranım ne olur?

bushid0

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Bu tercihlerde bulunduğum ili yazsam sadece atanma oranım ne olur?
Duydum ki engellinin evine yakin yakın yere ataması yapılıyormus?
Başka bir il yazmam beni bulunduğum il haricinde yazdığım ile atar mı(tabi bulunduğum il olması daha guzel olur)
Bu yüzden başka bir.il yazmalı mıyım? Yazmamali mıyım?

Birde lise mezunları sadece hizmetli kısımlarını mı seçebilir?(kılavuzda oyle bisi yazıyordu bilemedim)
Hizmetli ile memur arasındaki fark nedir?

Puanınızın kaç olduğuna göre sıralamanıza, o ilde ki kadro sayısına ve son olarakta kaç kişinin seçeceğine göre(bunda artık yapılacak birşey kalmıyor:)) göre değişir bulunduğunuz ile atanıp atanamayacağınız.

Yazdığınız illerin sıralamasına göre, ilk yazdığınız ile atanamadınız diyelim, sırayla diğer illere atamanız yapılabilir. Ancak atamanız yapıldığında gitmezseniz diğer atamalarda tercih yapma hakkınız olmaz. O yüzden gidebileceğiniz yerleri yazın diyoruz herkese.

Hizmetli ile memur arasındaki farkı bende merak ediyorum. :) Herkes farklı birşey söylüyor, hizmetli kadrosu kötü diyenlerde var iyi diyenlerde...

Lise mezunları sadece hizmetli yazmak zorunda değil, hangi liseden mezun olduğunuza bağlı olarak kodun olduğu her kadroyu seçebilirsiniz.
Örneğin: düz lise için 2001 kodunun olduğu bütün kadrolar seçilebilir.

engellinin eve yakın yere atanması diye bir şey yoktur..

30 adet tercihinin 1. sırasından başlar seni yerleştirmek için. ve boş kadro bulasıya kadar devam eder ( senden yüksek puan alan biri seninle aynı tercihi yaparsa sistem onu yerleştirir)

başka bir il yazmalı mısın yazmamalı mısının cevabı;

eğer ben başka şehire atanırsam oraya gidip orda yaşayabilir miyim? in cevabıdır aslında.. sen nerde yaşayabilir ve hangi kurumu istiyosan oraları yaz

hizmetli? ve memur arasındaki fark..

maaşta memur az bir miktar daha fazla alır..

hizmetli biraz ayak işi diye tabir ettiğimiz işleri yapar, bu genelde böyledir,

Hımm anladım..
Peki ben hemofili A %80 hastayım yani ayak işleri beni zorlar böyle evrak işleri ne bileyim masabaşı gibi bir göreve atanmamı hastalığıma bakarak yaparlar mı?

İmamhatip mezunuyum ve Kılavuzda imam ve müezzin gibi birşey yazıyor. Bu nedemek yani direkt beni müezzinlikten mi başlatacaklar veyahutta bir sınava fln sokacaklar mı? çünkü ben hafız değilim yani bildiğim kadarı ile hafızları imam veya müezzin yapıyolar(ne kadar doğru bilmiyorum)

İmam hatip mezunu olduğum için sadece diyanete mi tercihlerimi yapmalıyım?
bu işler zor bilmeyen için :/

imam ve müezzin kadroları için nitelik olarak yeterlilik belgesi istiyorlar. sadece imam hatip mezunu olman yetmiyor. yeterlilik belgen varsa bu kadrolara başvur derim. yoksa hatalı tercih yaparsın . 2016 yılındaki sınava kadar beklemek zorunda kalırsın. belge yoksa elinde , 2001 nitelikli kadroları seç.

Hizmetliden Memuriyete geçiş var mı? Yani baktığım kadarı ile bulunduğum ilde 3 tane yer buldum memur olarak ve alım sayısı ise 10-3-2

Ekpss 2.tercihler hakkında sorular?

Merhaba ben istanbulda oturuyorum
Tercih yaparken İstanbul'a hizmetli mi yoksa il dışına memur mu yazmalıyım?
benim için hangisi avantajlı olur?

İmamhatip lisesi mezunuyum

Birde Üniversitelere memur olarak gösteriyo bana üniversitede memurluk nasıl oluyor anlatabilirmisniz?

Üst Alt