Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu rapor ile EKPSS'ye başvurabilir miyim?

ber

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, psikiyatri kliniğinden tanıdığım bir arkadaşa bu raporu vermişler. Bununla ekpss başvurusu yapabilir mi?

evet başvurabilir ama keşke istihdam kısmı da değerlendirilmiş olsaydı atandıktan sonra tekrar rapor alır

ruhsal ve duygusal olduğu içinde genel engelli olarak sınava girmesi gerek

Bilgi için teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.

istihdam kısmı sıkıntılı sınava girer ama atandığı zaman kurum yeni rapor ister eğer yeni raporda çalışabilir ibaresi yazmaz ise ataması iptal edilir

Skolyoz23

İstihdam kısmında evet yazması yeterli oluyor değil mi, bu yazdıktan sonra birde bunun üzerine ayrıca "çalışabilir" yazmasına gerek yok?

Son düzenleme:
@raptap sıkıntı olmaz benimde öyle farzedelim atandık kurum illa çalışabilir isterse

bir günde hastaneden çıkartılabilen çalışabilir adlı ayrı bir rapor veriyor hastaneler öyle yaparız istihdam işaretli ise sorun yok kafanı takma

Anladım teşekkürler, sanıyorum belli bir tarihten önce çıkarılan raporlarda: “Çalışabilir- Çalışamaz- bölümü yer alırken artık raporlarda: “İstihdam-Evet” olarak yer alıyor. Birde raporlara “Memur olarak çalışabilir.” ibaresi ekleniyormuş, ben sordum bunu hastaneye: Öyle bir şey eklenmiyor rapora dediler, bilgin var mı bu konuda? Yoksa bu yazı, Heyet Raporuna değilde, sonradan kurum isterse, “Durum bildirir rapora” mı ekletiliyor?

Üst Alt