Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu ramazan'da başıma bir iş gelir mi takıntım var!?

ozmuşlu

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
160
s.a arkadaşlar

şimdi benim bir sıkıntım var travma mı desem korku mu desem bilemedim ? Allahın gücüne gitmesin ama ramazanlar benim için hem maddi hem manevi zor geçiyor hele de bir de işssizsem parasızsam daha kötü.
genelde ramazanlarda işsiz olduğum dönemlerde hep sıkıntı yaşıyorum ya biriyle kavaga ederim ya biriyle takışırım. yani mutlaka bir terslik sıkıntı oluyor mesela geçen sene ramazan da typ den işe girmiştim çok güzel çok rahat geçmişti. bu sene de iş gücü uyum programı var ona başvuracam bakalım çıkar mı çıkmaz mı ?
yani bu konu artık bende travma haline geldi. geceleri uyurken bile kafama takılıyor. ne yapmam lazım yada ne önerirsiniz ??

Negatif negatifi çeker başka bir açıdan bakarsanız ağızdan çıkan herşey duadır yani kısaca düşünceler hayatımızı şekillendiriyor

eyvallah haklısınız.. kötüyü çekmemek lazım... dünya bir dağ gibidir hayır çıkarsa ağzımızdan hayır yansı şer çıkarsa gerisin geri şer yankılanır.

Üst Alt