Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu Habere Göre 18 Kasımda Engelli Alımı olacak

bu habere göre kasım ayını bekleyip görecez ...

atanamayacağımız için kafama takmıyorum bılee akp kendı akrabalarını yerleştirecek yıne çeşe ankarada dayım olsaydı.... ;)

bi söyledikleri diğerini tutmadığı için benimde pek umudum yok :(

Eylül ve Ekim ayı veya bu yıl sonlarına doğru atama olur diye duymuştum.Bir haber varmı?

Arkadaşlar her yıl bir tane atama yapılacak diye genelge varken sürekli 2.bir atama olacağına dair bilgiler ortaya atılıyor boşuna bununla oyalanmayın ( biz de bu umutlarla beklemiştik boşu boşuna 2013'te atanabildim) sınav tarihi belli Ağustos 2014 çalışmaya devam.

KUAFÖR SİNAN ;

valla ben kimsenin akrabası değilim it gibi çalıştım ve yerleştim.çalışınca oluyo bence.akrabalık araştırmayı bırakda biraz kitaplara bak bence.

Al benden de o kadar. Beni de araştır istersen kuaför Sinan kimle nasıl bi akrabalığım varmış.
Sınavdan 91 küsur puanımla ilk atamalarda yerleştirildim.
Gecemi gündüzüme katıp sürekli test çözdüm bi soru bankası bitirdim.
Artık ailem dalga bile geçiyordu benle "artık yeter, motoru bozcan" diye.
Sınav sabahı bile erken kalkıp tekrar yaptım. O gece uykumu alamadım bile heyecandan.
Ne yaşadığımı bi ben bi de Rabbim biliyo. Önyargıları bırakıp derslere konsantre olun bence...

Sinan çalışmamak için güzel bir bahane bulmuşsun...

abi o genelgeyi değiştirmek çok mu zor

kesin olmayan farazi bilgilerle insanları ümitlendirmeyin Ösymnin 2013 takviminde böyle birşy gözükmüyor.

insanları ümitlendiren ben değilim, devletin bakanı. ben sadece haberi sizlerle paylaştım

kura uzulü atamayı kastetmiştim ben..sınava girenleri değil.tabiki onlar haklarıyla kazanıyolar olayı çarpıtmayın .bnm %40 raporum var . şuan özel bi hastanede satın alma müdürüyüm tanımadan yargılamayın ;)

S.a Kardeş( Kuaför Sinan) senin yazdıkların da eksiklik olduğundan yorumları da normal karşılaman gerekiyor!!! Ayrıca diğer bir arkadaşımız yanlışlıkla 2013 sınav takvimine bakmış 2014 sınav takvimine bakması lazım eğer yeni sınav takvimini soruyor ise...

Sınav takvviminde var atama (yerleştirmede) da yok

Üst Alt